Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.

MIEJSCE WYŁADOWAŃ EMOCJONALNYCH

O wszystkim i o niczym...

Moderator: Moderatorzy

unikorn

Post autor: unikorn »

Kurwa... taki piękny dzień a ja zamiast grzebać siedze w pracy i tak w kurwę do zajebania :!: :!: :!:
Piotrek
Kontakt:

Post autor: Piotrek »

no to kurwa wyobraź sobie ze ja też w tej zasranej pracy siedzę
tel. 694-451-356
Obrazek
Kinga

Post autor: Kinga »

prawie każdy dwudziestoparoletni człowiek siedzi teraz w pracy. Do emerytury jeszcze kilkadziesiąt lat, może warto się przyzwyczaić? ;-)
unikorn

W niedziele kurwa!? never!!!
Kinga

ja jestem w pracy 8. dzień z rzędu i nie narzekam :-)
unikorn

hmm... słuchaj... to może popracujesz za mnie? ^^
Kinga

dzięki za tę jakże kuszącą propozycję, ale swojej roboty mam w wuj. :-) :-)
Awatar użytkownika
renata

Post autor: renata »

mam szefa debilaaaaaaaa ja pierdole co to jest za debil!!!!
no kurwa wykańcza psychicznie :mrgreen:
unikorn

To już drugi raz... Renata. Zmień szefa :D
Awatar użytkownika
renata

to jest właściciel... myslę nad tym ;)
Gofer22

Post autor: Gofer22 »

Kinga pisze:prawie każdy dwudziestoparoletni człowiek siedzi teraz w pracy. Do emerytury jeszcze kilkadziesiąt lat, może warto się przyzwyczaić? ;-)
A mi kolega rówiesnik powiedział ze jemu jeszcze 5 lat do emerytury brakuje ( GLINA )
To sie dopiero mozna wnerwic
unikorn

Wczoraj poświęciłem godzinę na dotarcie do intercasu by nabyć różnego rodzaju uszczelki i rurki do mojego auta... a te skurwysyny mieli w swojej prze kurwa bogatej ofercie jedynie uszczelke pod pokrywe zaworów... nosz chuj w dupe. przez to wróciłem do domu późno i zabrałem się za regulację zaworów jak już się zciemniało i zrobiłem tylko dwa. dziś od rana pada i nie wiem czy to nie zaszkodzi silnikowi pozostawionemu bez pokrywy. chuj chuj chuj.
Awatar użytkownika
renata

praca fajna, ludzie fajnie, sprzedaż idzie a szef-właściciel taki pojeb że aż głowa boli!!
normalnie szukam innej pracy bo z tym debilem nie daję rady..
debil zasrany idiota i kretyn.. szkoda gadać..
Alkapone

Post autor: Alkapone »

praca fajna, ludzie fajnie, sprzedaż idzie a szef-właściciel taki pojeb że aż głowa boli!!
Coś musiało być do dupy, bo byłoby za pięknie :D
unikorn

Hmm... wzruszyłem się troszke :P w sumie to chyba najlepsze miejsce zeby to napisać. Wczoraj (PIĄTEK) odkręciłem szybe kierowcy do końca... ostatnio zjebał się mechanizm, więc dopiero jak zobaczyłem jak szkło znika pomiędzy uszczelkami, zdałem sobie sprawę jak debilny ruch wykonałem... cóż... Odpaliłem silnik i słyszę: "To renufka piątka" odwracam głowę a tam wycieczka smarków, tak gdzieś 6-7 letnich i jeden małolat woła do kolegów. Odrazu zapomniałem o zapadniętej szybie, o walącej tylnej belce i o wszystkich innych kurewskich problemach mojego auta. I byłem dumny że nawet takie małe dziecko wie co to za bryczka :D

:D Unikorn - Cenzor 2:0
ODPOWIEDZ