Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
Modele R5
Moderator: Moderatorzy
Modele R5
Na małe rozruszanie towarzystwa, może się uda a może nie ale liczę na Was.
Pochwalcie się swoimi kolekcjami modeli R5. Zamieszczajcie zdjęcia do końca czerwca br. Najciekawsza kolekcja zostanie nagrodzona.
Pochwalcie się swoimi kolekcjami modeli R5. Zamieszczajcie zdjęcia do końca czerwca br. Najciekawsza kolekcja zostanie nagrodzona.
Model "babci" w skali 1:18
Może ktoś chętny?
http://allegro.pl/youngtimer-renault-5- ... 02348.html
http://allegro.pl/youngtimer-renault-5- ... 02348.html
- Załączniki
-
- R5.jpg (22.9 KiB) Przejrzano 7773 razy
Żyję, żyję, ale co to za życie...
Z powodów głównie finansowych chciałem na zakończenie sezonu "youngtimer-owego" sprzedać piątala, ale teraz spieprzył mi się mój Grand Espace (wypalone gniazda zaworowe = >3000 zł wydatków), więc "renia" od tygodnia jeździ na co dzień, jako samochód rodzinny. Może i dobrze, bo normalnie więcej stoi w garażu, niż jeździ. Niech ma przelatane chociaż te 500-1000 km od przeglądu do przeglądu, he, he,...
Dobra, to tyle mojego OT.
Pozdrawiam.
P.S.: A powyższy model jest u mnie w rodzinie Cena jest więc do negocjacji.
Mam też oczywiście Supercinq i R5 Turbo w kolekcji - ale ich nie sprzedam.
[ Dodano: 13 Marzec 2017, 10:49 ]
http://allegro.pl/model-klasyka-renault ... 88966.html
Zapraszam do zakupu!
Jak widać, cena spadła z 222 zł na 150 zł.
Sprzedaż poza allegro za 140 zł (+przesyłka). Taniej niestety nie sprzedam.
Z powodów głównie finansowych chciałem na zakończenie sezonu "youngtimer-owego" sprzedać piątala, ale teraz spieprzył mi się mój Grand Espace (wypalone gniazda zaworowe = >3000 zł wydatków), więc "renia" od tygodnia jeździ na co dzień, jako samochód rodzinny. Może i dobrze, bo normalnie więcej stoi w garażu, niż jeździ. Niech ma przelatane chociaż te 500-1000 km od przeglądu do przeglądu, he, he,...
Dobra, to tyle mojego OT.
Pozdrawiam.
P.S.: A powyższy model jest u mnie w rodzinie Cena jest więc do negocjacji.
Mam też oczywiście Supercinq i R5 Turbo w kolekcji - ale ich nie sprzedam.
[ Dodano: 13 Marzec 2017, 10:49 ]
http://allegro.pl/model-klasyka-renault ... 88966.html
Zapraszam do zakupu!
Jak widać, cena spadła z 222 zł na 150 zł.
Sprzedaż poza allegro za 140 zł (+przesyłka). Taniej niestety nie sprzedam.
Re: Modele R5
To mój
Re: Modele R5
Fajna sztuka, takiej nie mam w kolekcji