Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.

Ciekawe ogłoszenia z sieci

Wrzucamy tutaj auta znalezione w sieci, multimedia, ogloszenia, aukcje itp...

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Andzia

Re: Ciekawe ogłoszenia z sieci

Post autor: Andzia »

79900zł
"Opis
Oferowana Alpine została wyprodukowana w 1979 roku. Auto zostało sprowadzone do Polski w 2022 roku. Jest to wersja wczesna wersja modelu Renault 5 Alpine. Pod maską znajduje się wolnossący silnik o pojemności 1.4-litra i mocy aż 93 koni mechanicznych. W latach 70-tych był to rasowy hot hatch.
Od strony blacharsko-lakierniczej samochód prezentuje się dobrze, można wykonać jedynie punktowe poprawki. Silnik przeszedł kompleksowy remont ok. 300 km temu, pracuje rewelacyjnie. Auto przyspiesza niesamowicie. Skrzynia biegów pracuje prawidłowo. Zawieszenie i hamulce również w stanie bardzo dobrym. Wnętrze jest zachowane w oryginalnym stanie, w aucie zostały zamontowane fotele z innego auta ze względu na wygodę, jednak oryginalne są w zestawie z samochodem.
Samochód jest zarejestrowany w Polsce, ma ważne badanie techniczne i polisę OC.
Zapraszamy do kontaktu telefonicznego i przez WhatsApp. Oględziny możliwe pod Warszawą po wcześniejszym umówieniu.
Auto jest oferowane przez firmę MB Classics. Specjalizujemy się w sprzedaży aut klasycznych i youngtimerów. W ciągu ponad 10 lat na rynku pośredniczyliśmy w transakcjach ponad 350 wyjątkowych samochodów, które trafiły do Klientów w Polsce i za granicą.
Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą."
Załączniki
R5 KR8JR93.jpg
Awatar użytkownika
Andzia

37777zł
"Opis
Witam. .Nacieszyłem się kilka lat i czas na zmiany. Renault 5 stan oryginalny jak widać na zdjęciach. Raczej nie ma drugiego egzemplarza w takim oryginalnym stanie z takim przebiegiem w Europie. Co tu pisać. Możliwa zamiana na coś interesującego z dopłatą z mojej strony również. Jeżeli ktoś chce zadać pytania mój tel 602 124 727 oraz 602 125 727 odpowiem jak tylko będę znał odpowiedź. Zapraszam"
Załączniki
R5 SC14F.jpg
Awatar użytkownika
Andzia

5700zł
"Reno 5 silnik 1.4 auto zarejestrowane na tablicach zabytkowych ogólnie w dobrym stanie do zrobienia końcówki progów podłoga ok auto po ewentualnym kupnie może zostac na zabytkowych tablicach (wpis do ewidencji przez koserwatora )więcej info tel nie odpowiadam na sms"
Załączniki
R5 SK99J.jpg
Awatar użytkownika
Andzia

19900zł
"Sprzedam R5 ,auto w bdb stanie nigdy nie odnawiany, bez najmniejszej korozji, posiadam go od 8 lat , traktowany jak mebel w garażu, auto kupiłem od pierwszego wł z zachodniej Francji . Czarne unikatowe tablice rejestracyjne. Alufelgi 13 cali polerowane , dodatkowo ory. felgi stalowe z deklami. Autko w pełni opłacone. Polecam super autko , które zwraca na siebie uwagę, dobra lokata."
Załączniki
R5 obce blachy.jpg
ODPOWIEDZ