Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.

KLUBOWE NAKLEJKI

Wszystko o klubowych gadżetach.

Moderator: Moderatorzy

seba-j

Post autor: seba-j »

Siemka

ja nie długo Cie odwiedze i też wezme komplecik ;-)
bont

Post autor: bont »

kto ma prawo do takich naklejej? czy ja też mógłbym sie załapać?
gufner

Post autor: gufner »

Siemka :-) Naklejeczki jeszcze mam. Dzis wyślę do Krulyka. Jak co dajcie jakis znak i adres, chetnie porozsylam pozostale :-)
Qucor

Post autor: Qucor »

To ja bym się na jajo pisał :mrgreen:

Mam przelać Ci jakąś kapustę :?: jak tak to napisz a ja Ci podam adres na Priv :-D
Awatar użytkownika
krulyk
Post autor: krulyk »

gufner pisze:Siemka :-) Naklejeczki jeszcze mam. Dzis wyślę do Krulyka. :-)
dzieki
monika@marcin

Post autor: monika@marcin »

gufner pisze:Spoko :-) Do was, Monika&Marcin wyslalem dzis. Powinny dojechac do poniedzialku jakos, moze wtorek maks. Pozdrawiam :-D

Dzieki Wielkie, Dzisiaj odebralem. Jutro wysylam kase.
gufner

No to milo ze dotarlo :-) Przed sekunda wyslalem Krulykowi, wiec jakos tez wtorek pewnie dojdzie.
rotti

Post autor: rotti »

a dla mnie nie znalazł by się jakiś zestawik ??
gufner

Spoko Rotti. Bede mial jeszcze. Namiary na konto gdzies sa w tym temacie. Albo jak chcesz to za pobraniem wysle. Daj jakis namiar.
makhi

Post autor: makhi »

Bardzo proszę o komplecik naklejek.Jeśli chodźi kase to mi wszystko jedno moge przelac na komto albo za pobraniem.Prosze mi tylko dać znać jak i komu dać swoje namiary mo i ewentualny numer konta.Dzieki
gufner

Uff, wrocilem do Lodzi :-) Bede mogl sie zabrac wreszcie za wysylke. Sorki ze tak dlugo to trwa ale pracy sie nie wybiera hehe :-D
Rotti - wysle w poniedzialek poleconym.
Makhi - dane do przelwewu dam ci na PW.
Pozdrawiam
makhi

kaska poszła myśle że powinna być już u Ciebie.Daj znać co i jak.Pozdrawiam
gufner

Kaska doszla. Naklejeczki wyslane. Do Makhiego i Rottiego. Pozdrawiam :-D
paullus

Post autor: paullus »

chciałbym nowy komplet naklejek bo zmieniłem skorupę z czerwonej na czarną.
makhi

naklejki juz na szybie
ODPOWIEDZ