mowilem do zuwika
no i co w zwiazku z tym?
moze komprecha jest mniejsza na potrzeby filmu? moze paliwa jest mniej? co to zmienia?
a moze to jest pawdziwy film? - skad wiesz ze tak to nie wglada skoro nie widziales? teoria teoria a praktyka praktyka...
Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
Jak pracuje silnik benzynowy 4 cylindrowy 16V
Moderator: Moderatorzy
To sobie kup świecę badawczą, zeszlifuj z niej gwint, zastąp kawałkiem gumy, wsadź do głowicy i fire. Efekty wizualne gwarantowane.
PS. Chcę widzieć nieruchomy obiektyw rejestrujący ciśnienie 10MPa. Chcę go dotknąć. Cały materiał głowicy drży, ale to kamera z panasonika ze stabilizacją napewno jest. Do dziś są problemy przy wytwarzaniu indykometrów. Nie dają rady.
PS. Chcę widzieć nieruchomy obiektyw rejestrujący ciśnienie 10MPa. Chcę go dotknąć. Cały materiał głowicy drży, ale to kamera z panasonika ze stabilizacją napewno jest. Do dziś są problemy przy wytwarzaniu indykometrów. Nie dają rady.
odgrzewna kiebasa, ale jeśli ktoś ma ochotę to załaczam całą anilmację z muzyczką w formie wygaszacza.
edit
Coś się popitoliło i niemogę dodać pliku, zaraz coś wymyślę
edit
Wymyśliłem
http://rapidshare.com/files/82080261/De ... e.exe.html
miłego oglądania
edit
Coś się popitoliło i niemogę dodać pliku, zaraz coś wymyślę
edit
Wymyśliłem
http://rapidshare.com/files/82080261/De ... e.exe.html
miłego oglądania