Coś pokombinuję. Z Krystianem ciężko, bo nie ma czasu. Z moim czasem też niewesoło. Sądzę, że wszystko wyjaśni się "w ostatniej chwili" (:TQT zgarnij Krysiuna a no i nie wiem jak z Kurylkiem?
Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
Zaproszenie Ślub - -=wasq=- & Julia
Moderator: Moderatorzy
Ok, kto się wybiera piątalem a kto innym pojazdem? Trzeba to jakoś wszystko ogarnąć.
Koszulki Klubowe . Nocleg z soboty na niedzielę jakiś się załatwi ale muszę wcześniej wiedzieć kto się na niego pisze. Nie bawimy się w wiązanki itp. Prezent wspólny jest więc na miejscu zrzuta po parę złociszy.
W razie czego podaję do siebie nr tel. 694 431 447
Koszulki Klubowe . Nocleg z soboty na niedzielę jakiś się załatwi ale muszę wcześniej wiedzieć kto się na niego pisze. Nie bawimy się w wiązanki itp. Prezent wspólny jest więc na miejscu zrzuta po parę złociszy.
Andzia pisze:Ok, kto się wybiera piątalem a kto innym pojazdem? Trzeba to jakoś wszystko ogarnąć.
Gdzie jest w Pabianicach zbiórka i o której czy to wszystko jest na telefon inf
Krótkie podsumowanie z naszej strony
Małe poprawki jeszcze przed wyjazdem w rodzynku
Szybkie zakupy
Ci z lewej jadą dla tych z prawej
W stronę zachodzącego słońca
Tyle działo się w piątek, dzień przed właściwą imprezą. Skończyło się oczywiście wschodem słońca . Tradycyjnie:
Sobota 28.05.206 Zbiórka przed McDonadl w Pabianicach
Ruszamy w drogę
Między kościołem a Julii domem popsuły się jakimś cudem wszystkie trzy piątale. Poszedł wielki żółty, niebieski i pomarańczowy dym. Trzeba było gasić wodą ognistą:). Gdy Wasq ugasił pragnienia, piąteczki od razu przestały dymić i mogliśmy przepuścić młodych do kościoła. ( Zdjęć żadnych z tej akcji niestety nie posiadam- cenzura hehe).
W oczekiwaniu na Młodych
Małe poprawki jeszcze przed wyjazdem w rodzynku
Szybkie zakupy
Ci z lewej jadą dla tych z prawej
W stronę zachodzącego słońca
Tyle działo się w piątek, dzień przed właściwą imprezą. Skończyło się oczywiście wschodem słońca . Tradycyjnie:
Sobota 28.05.206 Zbiórka przed McDonadl w Pabianicach
Ruszamy w drogę
Między kościołem a Julii domem popsuły się jakimś cudem wszystkie trzy piątale. Poszedł wielki żółty, niebieski i pomarańczowy dym. Trzeba było gasić wodą ognistą:). Gdy Wasq ugasił pragnienia, piąteczki od razu przestały dymić i mogliśmy przepuścić młodych do kościoła. ( Zdjęć żadnych z tej akcji niestety nie posiadam- cenzura hehe).
W oczekiwaniu na Młodych
Dziękuję w imieniu Moim oraz oczywiście Żony że przybyliście bardzo nam było miło
DZIĘKUJEMY
ps działa link ?
https://plus.google.com/u/0/11473468747 ... fCtq8CBxQE
DZIĘKUJEMY
ps działa link ?
https://plus.google.com/u/0/11473468747 ... fCtq8CBxQE