Cyklista gdzie Ty nas Chcesz wysłać?hihi,tu nie ma że nie wyjdzie,jak nie tu to tu,coś się wykombinujęcyklista pisze:to jaki region przewidujesz na zlot jak nie wyjdzie w ĆmińskuAndzia pisze:Niestety nie doszło do negocjacji 27go. Nadal jesteśmy pod wielkim znakiem zapytania ale tak czy inaczej zlot się odbędzie w terminie wyżej podanym.
Jeżeli termin znamy to możemy już puścić listę. Zapraszam do zapisywania się.
Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
	Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
XIII Zlot Miedziana Góra 20-22.07.2018
- Patencik1987
- Kontakt:
kolego wieś mapę i zerknij jaka to miejscowość (tor Miedziana Góra )lezy w jakieś miejscowościPatencik1987 pisze:Cyklista gdzie Ty nas Chcesz wysłać?hihi,tu nie ma że nie wyjdzie,jak nie tu to tu,coś się wykombinujęcyklista pisze:to jaki region przewidujesz na zlot jak nie wyjdzie w ĆmińskuAndzia pisze:Niestety nie doszło do negocjacji 27go. Nadal jesteśmy pod wielkim znakiem zapytania ale tak czy inaczej zlot się odbędzie w terminie wyżej podanym.
Jeżeli termin znamy to możemy już puścić listę. Zapraszam do zapisywania się.
co do zapisywania to tez nie wiem jak będzie
Wszyscy zainteresowani wiedzą, że mówimy o Torze Kielce - Miedziana Góra a że lokalizacja mówi, że to Ćmińsk to już inna bajka.
W skrócie " Miedzianka" i tak zostaje (mam nadzieje).
A teraz moi drodzy wracamy do zapisów bo już zaczęła się tworzyć piękna lista . W tym roku liczę na rekordową liczbę piąteczek
. W tym roku liczę na rekordową liczbę piąteczek 

W skrócie " Miedzianka" i tak zostaje (mam nadzieje).
A teraz moi drodzy wracamy do zapisów bo już zaczęła się tworzyć piękna lista
- Patencik1987
- Kontakt:
Ciągle czekamy na potwierdzenie toru ale ja już dłużej czekać nie mogę i muszę ruszać ostro ze sprawami organizacyjnymi bo czas ucieka.
Tak czy inaczej termin znamy 20-22.07.2018
Miejsce: Miedziana Góra, Tor/ Kielce, Camping Moto-Raj
Stawki wg cennika: http://automobilklub.kielce.pl/userfile ... nia-1-.pdf

nas interesują ceny raczej tylko do pkt 8, zaznaczyłam na żółto
Tyle w temacie noclegów.
Będę potrzebowała sporo Waszej pomocy, więc pytanie z mojej strony kto chętny palec do budki bo za minutkę zamykamy budkę hihi (tak mi się skojarzyło).
 bo za minutkę zamykamy budkę hihi (tak mi się skojarzyło).

Tak czy inaczej termin znamy 20-22.07.2018
Miejsce: Miedziana Góra, Tor/ Kielce, Camping Moto-Raj
Stawki wg cennika: http://automobilklub.kielce.pl/userfile ... nia-1-.pdf

nas interesują ceny raczej tylko do pkt 8, zaznaczyłam na żółto
Tyle w temacie noclegów.
Będę potrzebowała sporo Waszej pomocy, więc pytanie z mojej strony kto chętny palec do budki
					Ostatnio zmieniony 9 lutego 2018, 20:59 przez Andzia, łącznie zmieniany 3 razy.

Pierwsza i najważniejsza sprawa, to uzupełnienie listy uczestników zlotu. I tutaj już taki mój apel, nie czekajcie do ostatniej chwili tylko jak już jesteś drogi klubowiczu na forum i czytasz ten tekst to od razu zapraszam do dopisania się do listy. Podaj swój Nick a obok napisz ile osób z tobą przyjedzie. Nie trzeba pisać że to siostra, żona, kochanka czy sąsiadka, tylko tak orientacyjnie ile osób dorosłych i ile dzieci.
Po drugie: potrzebujemy stworzyć plakat w formie elektronicznej na razie. Kto mógłby się tym tematem zająć? PILNE !!!!
!!!!
Po trzecie: jak już będzie plakat, Linka założy wydarzenie na FB.
Po czwarte: co sądzicie o usunięciu konkurencji "ślepy salom" na poczet szybszego wjazdu na tor? A może macie pomysły na inne konkurencje?
To tyle tak na szybko.

Po drugie: potrzebujemy stworzyć plakat w formie elektronicznej na razie. Kto mógłby się tym tematem zająć? PILNE
 !!!!
!!!!Po trzecie: jak już będzie plakat, Linka założy wydarzenie na FB.
Po czwarte: co sądzicie o usunięciu konkurencji "ślepy salom" na poczet szybszego wjazdu na tor? A może macie pomysły na inne konkurencje?
To tyle tak na szybko.
Po piąte: trzeba ostro pomyśleć o zdobyciu kolejnych nowych sponsorów. Nie bójcie się tego, nie prosimy o pieniądze, bo jako klub tak czy inaczej nie możemy przyjmować pieniędzy. Każda branża mile widziana, więc pomyślcie, zagadajcie z szefem, kierownikiem, menadżerem, prezesem, dyrektorem a nóż się uda. Musimy próbować.