Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
Strzelanie / wiatrowki
Moderator: Moderatorzy
No długa lufa robi swoje
Ano się pytam tylko co do wiatrówek, porównania w sprzęcie nie mam.
Jedynie co z krótkiej strzelałem to P-64 i/a P-83 miałem na stanie.
To policjanci mi pozazdrościli że mają pierwszą powojenną konstrukcję a nam dali lepszą
Wiem że to nijak się odnosi do wiatrówek ale chciałem się rozeznać
Ano się pytam tylko co do wiatrówek, porównania w sprzęcie nie mam.
Jedynie co z krótkiej strzelałem to P-64 i/a P-83 miałem na stanie.
To policjanci mi pozazdrościli że mają pierwszą powojenną konstrukcję a nam dali lepszą
Wiem że to nijak się odnosi do wiatrówek ale chciałem się rozeznać
Swego czasu trochę strzelałem nawet zaliczyłem kilka zawodów na kbksie jakiś pistoletach i rzadko na wiatrówkach, jednak szybko sie znudziłem a najbardziej do tego znudzenia przyczyniły się treningi.Strzelanie na sucho i godzinne wpatrywnie sie w czarną kropeczkę leżąc czy stojąc 5 metrów od ściany.Teraz też czasem strzelam.Pracuje jako instruktor w Wytwórni Wrażeń i jedną z naszych ofert jest wszelaka strzelnica ( głownie proce wiatrówki łuki paintball )Ogólnie strzelanie wydaje mi się dość nudne, poza pojedynkiem strzeleckim
dwie osoby mają po 5 naboi i każdy ma trzy swoje baloniki, każdy nabój musi być ładowany osobno.
dwie osoby mają po 5 naboi i każdy ma trzy swoje baloniki, każdy nabój musi być ładowany osobno.
No proszę, ale jak mawiają tening czyni mistrza Dla mnie to też nie sport na codzień ale od czasu do czasu fajnie sobie postrzelać. Kiedyś miałem ciągotki do paintball super sprawa. Ale niestety koszta są całkiem spore i odległość do klubów bo samemu czy we dwóch to nie ma sensu, tak że szybko zrezygnowałem. Jedynie co pozostało to strzelanie z łuku i z kuszy miałem okazję kilka razy strzelać. Wrażenie nieziemskie, zwłaszcza kusza z naciągiem na korbę.
Tylko ze kusze nie sa legalne w Polsce.
makhi, dziwne treningi miales, ja trenowalem 4/5 razy w tygodniu i suchych strzalow mialem moze 10 na rozgrzewke, pozniej juz min 100 strzalow na powaznie
to chyba nie byl powazny klub jesli miales zaowdy raz karabin raz pistolet, w tym sporcie jest jedna specjalizacja
makhi, dziwne treningi miales, ja trenowalem 4/5 razy w tygodniu i suchych strzalow mialem moze 10 na rozgrzewke, pozniej juz min 100 strzalow na powaznie
to chyba nie byl powazny klub jesli miales zaowdy raz karabin raz pistolet, w tym sporcie jest jedna specjalizacja
klub był poważny tylko ja nie. Przychodziłem goscinnie np jakiś miesiąc przed zawodami ZHP.Zawody były zazwyczaj z kbks na 25m czasem dodatkowo broń krótka dla kapitanów drużyn.Bywały też pojedynki z kbks na takiej zasadzie jak opisywałem.Jako drużyna organizowaliśmy też wyjazdy na strzelnice na 3 dni i urządzaliśmy z wielu rodzaju broni.Nie uważam sie za jakiegoś zawodnika, poprostu miałem okazje trochę postrzelać.
może ktoś się skusi
http://allegro.pl/item819210648_wiatrow ... ycior.html
Wiem że post nie na miejscu i ale niestety brak kasy i muszę sprzedać a do R11 muszę kupić nową pompę bo dmucha do układu i ucieka z pod ośki płyn chłodniczy
http://allegro.pl/item819210648_wiatrow ... ycior.html
Wiem że post nie na miejscu i ale niestety brak kasy i muszę sprzedać a do R11 muszę kupić nową pompę bo dmucha do układu i ucieka z pod ośki płyn chłodniczy
Renault Megane 1,6 16v 110KM
Clio Turbo
Regeneracja alternatów i rozruszników
Tylko Renault
Clio Turbo
Regeneracja alternatów i rozruszników
Tylko Renault