Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
Szyszki sryszki, w tym roku Suchedniów, jak za rok będzie Miedziana to Wam nawrzucam szyszek do namiotów, a nawet do Suchedniowa mogę Wam worek przywieźć jak tak tęsknicie... Skoro już w tym roku będzie Suchedniów, z czego się bardzo cieszę, to proponuję zawody tenisa stołowego, bo z tego co kojarzę są tam stoły...
jak ktoś jeszcze będzie pisał co woli bardziej czy Miedziana czy Suchedniów to wyjdę z siebie . Prawo do jęczenia ma ten kto zapłacił za zlot. Kto zapłacił?
Ostatnio zmieniony 5 maja 2022, 16:58 przez Andzia, łącznie zmieniany 2 razy.
A ja to pier... ja wolę Was ludziska razem przy browarze i renuwkach wraz z moją zachwyconą rodziną. Miejsce to tylko kawałek ziemi na której mamy się dobrze bawić. A zadowolona rodzinka to tylko wytchnienie dla takich pojebów jak JA
Tak jak pisze Rat-Med,teraz to już nie ważne kto co woli,Zlot jest w Suchedniowie i Chuj,nic nie zmieni debata kto co woli,ważne że jest miejscówka na spotkanie z Rewelacyjną ekipą,trudno może w następnym roku będzie na Miedziance,może znów w Sucheniowie ciul to Wie,ważne że razem z pozytywnie zakręconymi oszołomami
Andzia pisze:jak ktoś jeszcze będzie pisał co woli bardziej czy Miedziana czy Suchedniów to wyjdę z siebie . Prawo do jęczenia ma ten kto zapłacił za zlot. Kto zapłacił?
Ja zapłaciłem pierwszy więc sobie pojęczałem.
z tego co wiem to Borsuk też.
Czekamy na wpłaty od SZYSZEK
No właśnie w ten sposób dotarliśmy do sedna sprawy, że nieważne gdzie, ważne z kim, a zadowolona rodzinka to ogromny bonus Więc temat chyba i tak jest zakończony na tą chwilę, gdybać możemy znów za rok A teraz pytanie, jak zapatrujecie się na turniej tenisa stołowego? Kto jest za? Kto przeciw? Kto się wstrzymał?
Ja mam zapłacone więc się wymądrzam
Możemy rozegrać turniej. Piątek jest dniem na wszelkie konkurencję i będzie ich trochę więc dodatkowa konkurencja tenisa stołowego może wskoczyć. Kto ma paletki/rakietki niech bierze ze sobą