Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.

Wiejski tuning

Czyli forum na wesoło - wszystko co nas śmieszy :D

Moderator: Moderatorzy

qcnka

Post autor: qcnka »

o kurde!!!!! właściciel Nysy nie powinien jej sprzedawać! miały rewelacyjny zarobek jako przewodnik po miescie na kólkach!!! :)
Yoshi

Post autor: Yoshi »

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C3095446 , aż żal autka, takie jest moje zdanie. Ten cały "sportowy" bodykit , kierownica , wydech , wyglada jak choinka przez te ulepszenia.
egonn87

Post autor: egonn87 »

Te płooooomienie na Nysie są boskie. Nysa nawet w wersji kabrio nie robi szczególnego wrażenia, ale idealna sprawa na wiejskie dożynki :-P :-P
Adi

Post autor: Adi »

naprawde szkoda tej cytrynki koles ja zeszpecił
egonn87

Post autor: egonn87 »

Ale fotele moga być :mrgreen: Choć i tak według mnie 2CV wygląda dobrze tylko w oryginale :lol:
Sweeper

Post autor: Sweeper »

zaległe:

Obrazek

Obrazek
Rosic

Post autor: Rosic »

Need for speed.... ło to się nazywa być "fanem serii"
supermonster

Post autor: supermonster »

Sweeper - z kim jechałes jak robiłeś fotkę Hondy?? bo ktoś fajne wycieraczki carbonowe ma...
Sweeper

Post autor: Sweeper »

supermonster pisze:Sweeper - z kim jechałes jak robiłeś fotkę Hondy?? bo ktoś fajne wycieraczki carbonowe ma...
z Qucorem do Miedzanej ;)
Qucor

Post autor: Qucor »

supermonster pisze:Sweeper - z kim jechałes jak robiłeś fotkę Hondy?? bo ktoś fajne wycieraczki carbonowe ma...
Okleina Carbon rządzi :-P fuj już mi się znudziły i będą:

a. czarne
b. chromowane

Tylko musze wejście do Famedu w Żywcu znaleźć :lol: to i ATS-y będą w chromie :->
Qucor

Post autor: Qucor »

Może ktoś szuka deski do prasowania ;-)

Tu jest odpowiednia... a najlepsze jest to że gość ma kolejne "projekty"

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C3164100
Kinga

Post autor: Kinga »

no co...klasyczna czarna limuzyna, w świni i w patyku :-P

"środek wymaga sprzątania" :lol:

i frencz le szpachl stajl
Obrazek
Obrazek
Arti

Post autor: Arti »

powinni go zamknąć, bo po tym co zrobił z samochodem, to widać, że jest niebezpieczny dla otoczenia :)
KuchaR

Post autor: KuchaR »

Jak można tak spaprać samochód. :-x
A jednak można :-(
Zablokowany