Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
zrodził się w mojej główce pomysł stworzenia klubowego kalendarza - coś w tym stylu:
Taki ma klub Tempry
Taki ma R25
Taki ma klub VW Vento
a taki VW Corrado
koszt - bo o to będzie zapewne zaraz pytanie
format A4 ok 30-40 zł
format A3 ok 50-70 zł
(w zależności od wybranego projektu i ilości zamawianych kalendarzy)
zdjęcia oczywiście dajemy nasze
czekam na Wasze opinie na ten temat
Ostatnio zmieniony 2 października 2009, 15:52 przez Sweeper, łącznie zmieniany 2 razy.
Koszt w sumie niewielki wiec wszystko ok Jak dla mnie ten z corrado mi sie najbatdziej podoba. W sumie jak dla mnie najlepiej to sie prezentuje, bo fura jest po prostu przedstawiona pod kazdym wzgledem...
no pomysł zacny a furki powinny być z forum tego i starego tej najciekawsze z krótkim opisem bo na pewno kalendarz zostanie w szafie jako archiwalny!!
niech będą takie fury które jeżdżą i które jeździły jak kureckiego potworek jak wasqa r5 i wcale nie muszą być jak dla mnie idealne auta takie wiecie igly przede wszystkim autka z polotem z dusza włożoną praca i poświęceniem jak rost czy stara elf-ka malolata! (w końcu to rzadkość!!)
spokojnie...
to na razie takie przymiarki
a co do okładki - brak logo klubu, i Renault 5 Klub Polska większe
foto fajne - tylko 12 różnych zdjęć (z każdego miesiąca)