Pytanie do was forumowicze, czy jest ktoś z Rudy Śląskiej kto ma lub interesuje się R 5

najbliżej na razie jest
Antystatyczny chętnie bym porozmawiał z kimś takim o moim aucie w 4 oczy, powiedział by mi co i jak bo taka rozmowa z kilkoma mechanikami to o du*e rozbić niestety, każdy mówi co innego
Edit mam wkońcu te fotki, części udało mi się dziś zamówić, więc po długim weekendzie będę miał wszystko zrobione

tzn potem zostaną takie pierdołki jeszcze, ale jak już mówiłem zrobie te fotki to wam je pokarze

zdjęcia może są troszkę nie idealne, ale mialem kiepski aparat... a więc ta nieszczęsna osłona gumowa kolumny kierowniczej za 10 zł sztukę złapałem
teraz przegub z którego wycieka olej ze skrzyni,gość się mnie pytał jaką mam skrzynię, powiedziałem że 5 biegów, a on powiedział, że są 2 rodzaje, więc jak to wymontuje to mam mu przynieść a on na drugi dzień sprowadzi odpowiedni uszczelniacz i taką gumę jak trzeba
a teraz te moje nieszczęsne wycieki, pokrywa silnika wygląda tak
na tym zdjęciu z pokrywy silnika, widać już patrząc na aparat zapłonowy jak tam jest mokro

ale też będę miał to zrobione

ponoć taki " oring" nie jest problem dostać trzeba tylko go wymontować i wszędzie taki dostanę

teraz mój aparat zapłonowy
a teraz widać na górze zdjęcia jak jest pod nim mokro niestety z oleju

autko w 8/10 przypadków trzeba zapalać z naciśniętym gazem

teraz mam pytanie, u mnie było dziś 20 stopni, bardzo Ciepło, zapalam auto z gazem bo inaczej nie chcialo i jak chodziło na luzie, to mimo tego że jest tak ciepło i mam nówki świece silnik chodził nie równo ! na biegach też chodził nie równo, dopóki się troszkę nie zagrzał 500 metrów i już cykał idealnie, może mi ktoś powiedzieć czego to przyczyna

auto nie robi tak często raczej bardzo rzadko, ale w zależności jak zapali tak potem chodzi ? tak jak człowiek, jak wstanie lewą nogą

a zdjęcia mojego autka można zobaczyć
Tutaj