Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
JAk tylko dziadek wroci do pracy (bo teraz jest w szpitalu- jak sie chrzani to wszystko naraz) to mu powiem jak nas potraktowal ten koles. Prawda jest taka ze jakbysmy mieli sponsorow to grube pieniadze bysmy im zostawili za ten wynajem- widocznie im nie zalezy na kasie, to niech chamy obnizaja teraz cene! Nie no nie moge tego przezyc....nie wiedzialam ze bedzie zdolny do czegos takiego.
Sweeper a pewnie Ci powiedzial ze nie mial zadnego maila ode mnie- znajac go pewnie jeszcze tak polecial...
ok to teraz pytanie o koszty...
w Bielsku gość zrobi dla nas naklejki w cenie 50 zł za metr kwadratowy
co daje nam ok 180 naklejek...
trochę sporo jak na jeden zlot
Sweeper pisze:no i wiezdiałem, że tak będzie...
TORU NIE MAMY!
w sobotę jest całodniowa impreza - ogólnopolski wyścig
ceny kempingu zaraz będę miał mailem
jeżeli chodzi o tor to do wyboru mamy piątek (czyli nierealne)
istnieje szansa że pojedziemy w sobotę, ale nie wcześniej niż ok 18:00 - po zakończeniu imprezy
i do samego końca nie będziemy wiedzieli czy skończą do 18:00
i nie widze zeby byla jakas impreza zaplanowana, chyba ze slepa jestem....
co do placow przed torem to lipa na 100%, bo jesli to mistrzostwa polski to zawsze na tych parkingach przed rozbijaja sie teamy z zawodnikami tak ze ciezko jednym auem przejechac, do tego paleta sie pelno narabanych kibicow....
ale do ch..a wafla za przeproszeniem, do lipca nie mieli nie skonczyc tego remontu....
profi robota.... mogli podklady kolejowe wstawic
gdize niegdzie chyba jest nowy asfalt bo jest na rowno z kraweznikami.... ale lipa nieza...tak jak ostatnio martwilismy sie o dziure na 1 zakrecie, tak teraz takie dziury sa na wszystkich zakretach przez cala ich dlugosc heheheh
nie popisali sie....