Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.

Linka recznego i zacisk GTE

Wszystko to co nie dotyczy napędu

Moderator: Moderatorzy

grzeznik

Linka recznego i zacisk GTE

Post autor: grzeznik »

Nie mam pojęcia jak zdjąć linkę ręcznego z zacisków w GTE. baryłkę już zdjąłem ale w zacisku została tulejka przymocowana na sztywno do oplotu i nie wiem jak ja(tuleje) zdjąć. Bardzo was proszę o pomoc
Awatar użytkownika
renata

Post autor: renata »

wybij na siłę ;-) na serio!
grzeznik

Post autor: grzeznik »

już probowałem z jednym - waliłem kierunku od baryłki do kabiny - i nie poszło :-x . w druga stronę mam sprobować :?: Tak czy siak bardzo dziękuje za pomoc.
supermonster

Post autor: supermonster »

podepnę się pod temat - linka ręcznego GTE/GTT jest taka sama jak w zwykłej R5 czy inna??
Ronin317

Post autor: Ronin317 »

Do GTE/GTT jest inna.
Awatar użytkownika
renata

Post autor: renata »

Ronin317 pisze:Do GTE/GTT jest inna
potwierdzam, wiem bo chciałem zapodać z gtr-ki do mojej gtt.. nie pasi
supermonster

Post autor: supermonster »

Dzięki chłopaki - czyli muszę szukać z GTT.
Arti

Post autor: Arti »

ja u siebie uciąłem
i wybiłem na siłę
uważaj na zacisk
ODPOWIEDZ