Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
OFICJALNA LISTA KLUBOWA RENAULT 5 KLUB POLSKA
Moderator: Moderatorzy
A to i ja się odezwę.
żeby nie było wątpliwości
ps
nie pokazuj wszystkim swoich danych, tym bardziej wasqa...
bo się zrobi dym
żeby nie było wątpliwości
ps
nie pokazuj wszystkim swoich danych, tym bardziej wasqa...
bo się zrobi dym
Ostatnio zmieniony 15 stycznia 2009, 16:42 przez Piotrek, łącznie zmieniany 1 raz.
tel. 694-451-356
update
zaktualizowalem rosica
zaktualizowalem wszystkie wplaty
bllacha - nie dostalem potwierdzenia twojej wplaty od wasq... ale wierze na slowo skoro sam sie upominasz jest troche wplat gdize jest tylko nazwisko a nie ma nicka - i nie wiem od kogo sa... pamietajcie zeby wplacaja PODAWAC W POLU TYTUKLEM PRZELEWU NICK Z FORUM!
zaktualizowalem rosica
zaktualizowalem wszystkie wplaty
bllacha - nie dostalem potwierdzenia twojej wplaty od wasq... ale wierze na slowo skoro sam sie upominasz jest troche wplat gdize jest tylko nazwisko a nie ma nicka - i nie wiem od kogo sa... pamietajcie zeby wplacaja PODAWAC W POLU TYTUKLEM PRZELEWU NICK Z FORUM!
done
sweper zrobiony
poprawiony rosic (laguna)
poprawiony kucu (silnik)
poprawiony kuba (silnik i link)
a z rockerem to nie wiem o co biea bo nie mam jego zgloszenia to raz, a dwa nie ma go nigdize na liscie...
jakies propozycje odnosnie przenosin kandydaci ==> klubowicze
bo mysle ze wszyscy zaplaceni sie juz sprawdzili
co z wplata od macky'ego??
sweper zrobiony
poprawiony rosic (laguna)
poprawiony kucu (silnik)
poprawiony kuba (silnik i link)
a z rockerem to nie wiem o co biea bo nie mam jego zgloszenia to raz, a dwa nie ma go nigdize na liscie...
jakies propozycje odnosnie przenosin kandydaci ==> klubowicze
bo mysle ze wszyscy zaplaceni sie juz sprawdzili
co z wplata od macky'ego??