Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.

Miedzianka po raz 5??

Moderator: Moderatorzy

unikorn

Post autor: unikorn »

I jeszcze, czy jest jakiś minimalny nakład kalendarzy? Bo jeśli tak to dwa - cztery można by rozdać sponsorom. (tym co się zgodzą ofc)
Awatar użytkownika
Linka^

Post autor: Linka^ »

Poszlo do RP i Francuskie, reszte obmyslam, masz jakies pomysly?

WASQ, jesli chodzi o puchary/statuetki to ja mam taki kontakt http://www.noma-system.pl/sklep/index.php - ceny podejrzewam beda troche nizsze, tylko kwestia teraz ustalenia ilosci i ceny do jakiej mozemy wybierac. Zdobede jeszcze jeden namiar, podobno maxymalnie po kosztach koles zrobi. Ale zerknij w wolnej chwili czy bedziesz mial taniej od tej NOMY. Jeden z wlascicieli tez kiedys pasjonowal sie R5;) moze by i jeszcze jakie gadzety dorzucili...

EDIT: Francuskie już odpowiedzialo- przygotuja gadzety, szczegolnie ze tak wczesnie dajemy znac:)
Sweeper

Post autor: Sweeper »

unikorn pisze:I jeszcze, czy jest jakiś minimalny nakład kalendarzy? Bo jeśli tak to dwa - cztery można by rozdać sponsorom. (tym co się zgodzą ofc)
a kto za to zapłaci?
unikorn

my, wszyscy, trzeba będzie trochę klubowiczów naciągnąć... oczywiście mówiąc im o tym. Ja też zaoferuję pewną kwotę (50 zł się mi wydaje. DOBROWOLNIE :P)

BAJ DE ŁEJ
Wasq, przepraszam ale nie wezmę od Ciebie części w tę sobotę. Jedynie maskę wcześniej klepniętą. Kasy brak...
Awatar użytkownika
-=wasq=-

Post autor: -=wasq=- »

pucharki pucahrki

szczerze wszytko jedno gdzie wezmieny jesli ktoregos z tych dwoch ludzi znasz i da nam dobra cene to po co kombinowac :P

ja poprzednim razem wyhaczylem na allegro i allegro zamawialem :P
Awatar użytkownika
Linka^

Dobra to w takim razie zrobie rozeznanie, tylko.... jakie w tym roku? puchary puchary czy puchary- te szklane statuetki?
unikorn

Znalazłem coś takiego... ceny powalające raczej.
Ale na przykładzie można poszukać czegoś atrakcyjniejszego.
http://www.sendspace.pl/file/848ad3dd9d340f7034f5a1e
Ustalmy może jaki model by nas interesował
Proponuję smycz 20 mm żółty kolor, białe logo, czarny napis RENAULT 5 KLUB POLSKA czcionką renault.
Awatar użytkownika
Linka^

A smyczami to nie Nikos mial sie zajmowac?

Uni, wysylalaes juz te zapytania do jakichs firm??
unikorn

Faktycznie zapomniałem o Nikosiu. Nie wysłałem jeszcze, na razie kalendarz dopracowuję z Jachem.
Myślałem o dużych ogólnokrajowych firmach dystrybuujących części samochodowe.
POLCAR
IC
ELIT
Awatar użytkownika
Linka^

ja tam sie nie znam jakie sa ogolnopolskie ale ic tez mi przyszlo na mysl. sprobuje dotrzec do kogos kto sie zajmuje takimi rzeczami.
Awatar użytkownika
-=wasq=-

Post autor: -=wasq=- »

pucharki fajnie jakby byly takie "szklane" takie jak wtedy z allegro zlowilem :) mialy ciekawa forme i nie byly takie drogie :)

smyczkami zajmuje sie nikos wiec z nim tzreba bedzie dogadac detale odnosnie smyczek na zlot

bo rozumiem UNI ze mowisz o edycji zlotowej czy ogolnej :D

ja pogadam z hartem moze cos sie uda uklecic :P
jest u was w Kielcach HART ???
unikorn

Smyczki zlotowe tylko zapomniałem o informacji na smyczy że to zlotowa... :roll:
Awatar użytkownika
Linka^

Google pisza ze jest :mrgreen: - to do WASQ-a- a co od nich wyciagnac cos chcesz??
unikorn

Dobrze by było opracować taką strategię i założenia. Czego tak na prawdę chcemy od sponsorów i co z tego mogą mieć. Czy mają to być tylko gadzety, czy może jakieś bardziej wartościowe przedmioty i czy oferujemy tylko wzmiankę na stronie i podczas zlotu czy możemy zaoferować coś jeszcze?
Awatar użytkownika
Linka^

Wejsciowki dla VIP-ow i TAXI (przejazd po torze na miejscu pasazera) :lol:

Co proponujesz?
ODPOWIEDZ