Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.

Ile może kosztować naprawa/wymiana w renówce super R5 ?

Wszystko to co nie dotyczy napędu

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
cyklista

Post autor: cyklista »

wymiana elementu od 100 zł do 300zł + twoje elementy
lakierowanie małego elementu od 200zł czym większy to inna stawka
to sobie przelicz ile będzie kosztowało + dolicz sobie koszta wymontowanie / montowanie
elementów ozdobnych jak (plastyki , fotele , dywaniki,, lusterka .)
to można zrobić we własnym zakresie ale to już zależy od właściela czy Ci pozwoli to robić na terenie zakładu
Robcio_GTT

Post autor: Robcio_GTT »

nie zastanawiaj się, uderzaj do stadeo
ma blacharnio-lakiernię to ci pomoże :-D
no i skóry może z ciebie nie zedrze :-P
MiK

Post autor: MiK »

oki - Królu Złoty-[stadeo92] jutro prześlę Ci fotki

Pozdrawiam

[ Dodano: 2010-02-11, 18:57 ]
Śnieżynka - trochę obślumpana, no ale taka aura Obrazek

[ Dodano: 2010-02-11, 19:33 ]
a teraz do rzeczy postarałem się uchwycić jak mogłem najlepiej większość zatrważających mnie wżerów

- DSCF0515.jpg - proponuje zwrócić uwagę na:
miejsce okolic pedałów - tam z lewej strony podszybia znad uszczelki przedostają się krople wody które skapując za deskę przesączają się w okolice linki od klapy silnika - jak stanę na krawężniku z lewej strony to nie cieknie, gorzej z prawej leje się ciurkiem

Obrazek

- DSCF0511.jpg - bagażnik strona prawa ta od baku - straszna dziura :(

Obrazek

- DSCF0505.jpg -martwi mnie również prawy tylni błotnik ten do baku rzecz jasna pojawiło się jakiś rok temu i stanęło - dziwna sprawa

Obrazek

- DSCF0513.jpg - podłoga w bagażniku wydaje się być zdrowa poza punktami styku ze wzmocnieniem - od spodu nie wygląda to strasznie, albo mi się tak tylko wydaje

Obrazek

- DSCF0497.jpg - klapa niewątpliwie zaczęła się starzeć - pewnie szybko nie odleci alw warto ją zrobić

Obrazek

- DSCF0493.jpg - progi progi progi

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek