Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
Poszukuje lakiernika
Moderator: Moderatorzy
Poszukuje lakiernika
Poszukuję dla zanjomej dobrego lakiernika i oczywiście taniego do pomalowania motoru i jakby miał umiejętności do malowania też areografem.
Jak ktoś ma kogoś wartego polecenia proszę o info na konrad@projektykjr.pl
Z góry dziękuję
Jak ktoś ma kogoś wartego polecenia proszę o info na konrad@projektykjr.pl
Z góry dziękuję
- - - - - - - - - - - - - - -
strony www - projektyKJRcom..pl
strony www - projektyKJRcom..pl
Nie rozumiesz... no trudno... nie wszyscy muszą być inteligentni... może kiedyś uda Ci się to ogarnąć... trzymam kciuki...
Uważaj na słowa troszku, zwłaszcza jak odpowiedź jest nie do końca na poważnie, o czym świadczy jęzor na końcu...
Stwierdzenie, że czyjś komentarz jest durny nie jest zbyt grzeczne delikatnie mówiąc. Chyba troszku za krótko jesteś z nami żeby pozwalać sobie na takie posty, a jak po nich patrzę (całe 15 sztuk od czerwca) to widzę, że forum traktujesz głównie jako portal ogłoszeniowy i infolinię o R5.
Zluzuj trochę poślady i pomyśl zanim napiszesz coś podobnego w przyszłości...
Uważaj na słowa troszku, zwłaszcza jak odpowiedź jest nie do końca na poważnie, o czym świadczy jęzor na końcu...
Stwierdzenie, że czyjś komentarz jest durny nie jest zbyt grzeczne delikatnie mówiąc. Chyba troszku za krótko jesteś z nami żeby pozwalać sobie na takie posty, a jak po nich patrzę (całe 15 sztuk od czerwca) to widzę, że forum traktujesz głównie jako portal ogłoszeniowy i infolinię o R5.
Zluzuj trochę poślady i pomyśl zanim napiszesz coś podobnego w przyszłości...
Mogę polecić Ci dobrego i z doświadczeniem w malowaniu motorów, w tym aerografem na baku - ale tani nie jest.
Warsztat ma w Skierniewicach, ale często bywa w Warszawie, więc można na miejscu pogadać.
I Lodoo ma rację - jak ktoś jest dobry i ma renomę to tani nie jest. Wystarczy też popatrzeć na ceny DuPont czy SATA i wszystko jasne.
Warsztat ma w Skierniewicach, ale często bywa w Warszawie, więc można na miejscu pogadać.
I Lodoo ma rację - jak ktoś jest dobry i ma renomę to tani nie jest. Wystarczy też popatrzeć na ceny DuPont czy SATA i wszystko jasne.
powiem tak... ostatnio z bratem uzbrajalismy custom-a chlopakowi w Kielcach co takie od podstaw buduje... mowil ze za polakierowanie takiej ramy z grafika czaszki trupiej zrobiona aerografem na samym baku zaplacil prawie 5kola... wiec nie istnieje pojecie takie jak tani dobry lakiernik... pozatym nie wiem czy zdajesz sobie sprawe ze za zwyczaj w motocyklach masz 3 warstwowe lakiery (i to nie mowie o podkladzie i pozniej bezbarwnym) i 0,1 litra takiego lakieru tez potrafi kosztowac kolo 100zl za te 3 warstwy... plus lakierowanie elementu bez aerografu... bo tam juz koszta lakierowania elementu moga sie wahac w 1000 i duzo duzo wiecej...