Moderator: Moderatorzy

, nigdy tak mocno nie dusiłem hamulca, piruety lepsze niż w wesołym miasteczku. Jestem mega zadowolony
 , nigdy tak mocno nie dusiłem hamulca, piruety lepsze niż w wesołym miasteczku. Jestem mega zadowolony  

TQT Jurek, że wyrwałeś się choć na chwilę z uroczystego rodzinnego obiadu
                                                                            TQT Jurek, że wyrwałeś się choć na chwilę z uroczystego rodzinnego obiadu  TQT Andrzej, że mogłem odsapnąć u Ciebie na kwadracie po tak emocjonującym dniu
                                                           TQT Andrzej, że mogłem odsapnąć u Ciebie na kwadracie po tak emocjonującym dniu  Kurylek za super dila i że zawsze jak jestem w Wawie to znajdziesz czas żeby się spotkać
                                              Kurylek za super dila i że zawsze jak jestem w Wawie to znajdziesz czas żeby się spotkać  no i                                                                                                                                                   Pani Prezes Andzi za super zorganizowaną imprezę bo bez Niej nie byłoby tak zajefajnie
                                                                    no i                                                                                                                                                   Pani Prezes Andzi za super zorganizowaną imprezę bo bez Niej nie byłoby tak zajefajnie  Jeszcze raz dzieki Wam bardzo za wspólny obiad i miło spędzony czas
                                Jeszcze raz dzieki Wam bardzo za wspólny obiad i miło spędzony czas 
 Pozdrowionka dla Anitki i buziaki dla Lilki
  Pozdrowionka dla Anitki i buziaki dla Lilki