Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.

Ciekawe ogłoszenia z sieci

Wrzucamy tutaj auta znalezione w sieci, multimedia, ogloszenia, aukcje itp...

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Andzia

Re: Ciekawe ogłoszenia z sieci

Post autor: Andzia »

Aktualizacja
Czarna R5 co wrzucałam ogłoszenie 5.11.2025 nadal w tej samej cenie 19 900zł

Biała SC14F na żółtych staniała z 37 777zł na 35 777zł w grudniu i tak trzyma ciągle cenę.
Awatar użytkownika
Andzia

w lutym pojawiło się coś nowego:

DLU64259 za 9000zł
"Witam na sprzedaż posiadam Renault 5 które jest już dosyć rzadko spotykane
Auto jest z polskiego salonu w Jeleniej Górze tam też było serwisowane na co jest książka serwisowa prowadzona przez pierwszego właściciela
Samochód ma bardzo zdrową podłogę jak i kielichy i podszybie bez oznak korozji co w tych modelach jest ważne
Rozważam sprzedaż lub zamianę za inne auto
Więcej informacji udzielę telefonicznie 727 667 541"
Załączniki
DLU 64259.jpg
Awatar użytkownika
Andzia

pojawiła się też nowa bez nr rej z Krakowa
cena 15900zł
"Opis
Witam serdecznie
Sprzedam Renault 5 auto z mojej kolekcji aut które sprowadziłem ze Szwajcari
Przebieg 48 000 km
Potwierdzam zgodność przebiegu pod odpowiedzialnością karną I finansową
JAK NA SWÓJ WIEK RENAULT W SUPER STANIE WERSJA FIVE CZYLI 5 BIEGOWA SKRZYNIA BIEGÓW
OGOLNIE FAJNY STAN JAK NA 36 LETNI KLASYK .
WIECEJ INFO TEL.662 721688
Pozdrawiam Piotr"
Załączniki
Bez nr rej czerwona Kraków.jpg
Awatar użytkownika
Andzia

cena 17 900zł beżowy środek, brak nr tel.
"Opis
Dzień dobry, wystawiam na sprzedaż ”zabawkę” która jest w całkiem fajnym stanie i nie wymaga żadnego wkładu na dzień dzisiejszy, jest po wymianie wszelkich płynów i filtrów, będą jeszcze nowe opony, generalnie jeździ całkiem nieźle mechanicznie i blacharsko bardzo dobrze, budzi uśmiech i spojrzenia na ulicy :)) auto zarejestrowane na zabytek, cała dokumentacja przechodzi na nowego właściciela (trochę tego jest ) ubezpieczone na cały rok …
Wszelkie info na tel.
Zapraszam."
Załączniki
SG16K.jpg
Awatar użytkownika
Andzia

cena 6900zł
"Opis
Na sprzedaż Renault 5 1989 roku
Sprowadzony z Niemiec 2025r.
Z silnikiem 1.1 benzyna. Samochód w dobrym stanie jak na swój wiek, zadbany.
Idealny jako klasyk, auto kolekcjonerskie lub do codziennej jazdy po mieście.
Dane podstawowe:
Rok produkcji: 1989
Silnik: 1100 cm³ benzyna
Skrzynia biegów: manualna
Nadwozie: 3-drzwiowy hatchback
Kolor: czerwony
Auto bardzo proste i tanie w utrzymaniu, mechanicznie niezawodne. Ma swój klimat lat 80-tych i przyciąga uwagę na drodze.
Samochód na letnich oponach.
Ważny przegląd I OC."
Załączniki
GKA7417E.jpg
Awatar użytkownika
Andzia

i kolejna czerwona bez tablic ale na kolejnych fotkach był nr FG10C
Cena 22 000zł
"Opis
Sprzedam ,renault 5 z roku 1990 z przebiegiem 86000 km. udokumentowany, stan idealny taki jak na załączonych zdjęciach. Więcej zdjeć oraz informacji pod tel . 51*****30"
Załączniki
FG10C na żółtych czerwona.jpg
Awatar użytkownika
Andzia

GTE z Polkowic za 47000zł
"Opis
Witam, do sprzedania ładne Renault super 5. Posiadam je od 6 lat i trochę się nad nim napracowałem. Usunąłem ogniska rdzy, wymieniłem tylny, pęknięty zderzak oraz tylna klapę. Kupiłem nowe felgi, wymieniłem oleje , rozrząd, świece, kompletne hamulce, poduszki pod silnikiem itp Dużo faktur i wymienionych części. W ubiegłym roku wstawiony nowy wydech z kwasiaka , zrobiony na wzór starego- wieczny wydech. Auto przechodzi coroczne przeglądy bez problemu. Cos tam by się przydało jeszcze zrobić jak to przy 35 letnim aucie ale ja już się wypaliłem i szukam czegoś innego. W ubiegłym roku był na sprzedaż ale jakoś nie doszło do transakcji więc po zastanowieniu wystawiam ponownie,
Mam dodatkowo tylne błotniki do niego sprowadzone z włoch oraz progi/dokładki oryginalne na zapas i kilka gratów. Te elementy są juź prawie niedostępne. Za tylny zderzak zapłaciłem 400 euro. Wersja GTE różni się od GTT jedynie silnikiem- wnętrze, zawieszenie, spojlery ito to samo. Fakt turbo jest szybszy o ok 1 s ale strasznie upierdliwy w serwisowaniu i regulacji. Ty mamy wolnossący 1,7."
Załączniki
DPL29703 GTE.jpg
Awatar użytkownika
Andzia

i kolejne GTE
Cena 22500zł
"Opis
Oferowany samochód sprowadzony z Niemiec. Po kompletnej odbudowie blacharsko-lakierniczej. Projekt raczej do ukończenia. Silnik do uruchomienia od Volvo B18FT, oraz dodatkowo oryginalny, wraz z instalacjami elektrycznymi. Cena atrakcyjna , praktycznie za blacharkę i lakierowanie. Auto robione pod siebie we własnym warsztacie blach-lak. Sprzedaje z powodu braku czasu na ukończenie. Dokumenty oryginalne GTE. Więcej informacji udzielę wyłącznie pod nr. tel. 60*******53 ."
Załączniki
BRBXI108 GTE.jpg
Awatar użytkownika
Andzia

i jeszcze czerwona GTR w cenie 24 999zł
"Opis
Na sprzedaż piękne i zadbane Renault Super 5 GTR w praktycznie fabrycznym stanie.
Od zewnątrz:
Lakier na aucie oryginalny i w dobrej kondycji, po korekcie i zabezpieczony powłoką, brak ognisk korozji na zewnątrz. Plastikowe panele i zderzaki były lakierowane, natomiast prezentują się bardzo dobrze. Są ślady próby włamania do auta, natomiast dla chcącego do prostej naprawy PDR. Bardzo dobry stan od spodu, natomiast progi, podłużnice i inne elementy konstrukcyjne w stanie oryginalnym i idealnym.

Wnętrze zachowane w pięknym i oryginalnym stanie, wygląda i pachnie jak lata dziewięćdziesiąte :) Wyposażenie kompletne i sprawne, łącznie z oryginalnym radiem i szyberdachem.

Mechanicznie auto jeździ jak powinno, ma moc, nie grzeje się i nie gaśnie, przy tej masie jest zadziwiająco dynamiczne i daje dużo frajdy z jazdy. Pali od strzała nawet po długim postoju. Zawieszenie sztywne, nie wybite i bez luzów, w całości zrobione hamulce. Z mankamentów poci się skrzynia i ślady zapocenia na silniku. Auto stoi na świeżych oponach i , kutych, skręcanych japońskich felgach Aldstadt, co dodaje charakteru.

Auto idealne jako klasyk "do dopieszczenia", w którego wystarczy chwila czasu i uwagi, a na długie lata będzie cieszyć oko w garażu i będzie świetną inwestycją. Przyciąga więcej spojrzeń niż nie jeden supersamochód, nie da się przejechać niezauważonym :)"
Załączniki
NO321 żółte.jpg
ODPOWIEDZ