Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
-=wasq=- - R19 16V 1,8 16v faza 1
Moderator: Moderatorzy
z nowosci oraz czesci zamontowanych 
xenon h4 6000K

byly dwie opcje montazu ja wybralem opcje na przekaznikach bezpieczniejsze dla instalacji elektrycznej

foto zamontowanych swiecacych wkrotce
teraz wreszcie dolot
powiem tak osiagow nie sprawdze bo nie mam jak na hamownie niedlugo sie wybiore ale sam dzwiek jest nie do opisania 
to trzeba zdjac

bylo to tutaj pod puszka powietrza

tak wyglada orginalny filtr

a tak wyglada dol puszki filtra

foto filtra w pudle na foto widac rurke do dolotu

gotowy filterek do montazu orginalnie oliwiony

taki mamy widok po zdjeciu obudowy oraz ramy pod obudowe

tutaj juz stozek na miejscu

tak wyglada rurka z powietrzem uzylem tej z zestawu oraz rurki ktora orginalnie chwyta powietrze sprzed chlodnicy

chwyt jest realizowny przez kratke w zderzaku

na tym foto widac obydiwe rurki zalozone

rozwiazanie doprowadzajace powietrze jest tymczasowe mam juz odnaleziona gruba 130mm rure aluminiowa i to ona ostatecznie bedzie doprowadzac powietrze do stozka spod zderzaka
poleglem z tarczami
mozliwe ze nie byly one demontowane od baaardzo dawna i klucz obrobil srube w srodku ta od odkrecanai tarczy
akurat na to proste zadanie bede zmuszony dac auto do znajomego mechaniora
wymienilem jeszcze swiece na nowy kpl ngk oraz wymienilem palec i kopulke
palec i kopulka pameitaja czasy orginalu

xenon h4 6000K

byly dwie opcje montazu ja wybralem opcje na przekaznikach bezpieczniejsze dla instalacji elektrycznej

foto zamontowanych swiecacych wkrotce
teraz wreszcie dolot

to trzeba zdjac

bylo to tutaj pod puszka powietrza

tak wyglada orginalny filtr

a tak wyglada dol puszki filtra

foto filtra w pudle na foto widac rurke do dolotu

gotowy filterek do montazu orginalnie oliwiony

taki mamy widok po zdjeciu obudowy oraz ramy pod obudowe

tutaj juz stozek na miejscu

tak wyglada rurka z powietrzem uzylem tej z zestawu oraz rurki ktora orginalnie chwyta powietrze sprzed chlodnicy

chwyt jest realizowny przez kratke w zderzaku

na tym foto widac obydiwe rurki zalozone

rozwiazanie doprowadzajace powietrze jest tymczasowe mam juz odnaleziona gruba 130mm rure aluminiowa i to ona ostatecznie bedzie doprowadzac powietrze do stozka spod zderzaka

poleglem z tarczami

akurat na to proste zadanie bede zmuszony dac auto do znajomego mechaniora

wymienilem jeszcze swiece na nowy kpl ngk oraz wymienilem palec i kopulke
palec i kopulka pameitaja czasy orginalu

NOo noo tylko mi tu nie przesadzaj ze r5 idzie w odstawkę
P.S.
Tarcze i felgi WYPACHSSSSSS
A wiesz coo moja żonka ma u siebie takie tarcze właśnie jakby ktoś wiertarka nawiercił ale nie do końca i te nawierty ma jakies 2mm w glebie niż slizg tarczy - -------- to znaczy ze szroka i tak nie wiem jakie ma tarcze takie były z zaciskami
i działają
P.S.
Tarcze i felgi WYPACHSSSSSS
A wiesz coo moja żonka ma u siebie takie tarcze właśnie jakby ktoś wiertarka nawiercił ale nie do końca i te nawierty ma jakies 2mm w glebie niż slizg tarczy - -------- to znaczy ze szroka i tak nie wiem jakie ma tarcze takie były z zaciskami

i działają
R5 1.4 - GTT
GG: 645045
GG: 645045