Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.

problem ze stacyjka

Wszystko to co nie dotyczy napędu

Moderator: Moderatorzy

JACO

problem ze stacyjka

Post autor: JACO »

Witam.
Mam problem z wyciagnieciem kluczyka ze stacyjki .Nie wiem jak zdemontowac deske rozdzielcza aby dostac sie do tej stacyjki.
Czy ktos spotkal sie z podobnym problemem i moglby mi pomoc.
clio-energy

Post autor: clio-energy »

lepiej tego kluczyka nie wyjmój, przekręc go w pozycje 1/2 i wyciągnij cała stacyję jak bedizesz miał ja na wierzchu to obadaj wszystko, jak cos to wywalasz mu zamek z zapadkami i zostawisz tylko zawleczke co trzyma w srodku kluczyk za tą dziurkę i stacyjka bedzie jak "nowa", nie oplaca sie kupowac nowej stacyji bo bedziesz miał kluczy jabyś był woźnym
Mariusz

Post autor: Mariusz »

mi też kluczyk nie wychodził. Może to śmieszna ale nie była u mnie to wina stacyjki. Tzn. jej wewnętrznej cześci. Poluzowała mi się śrubka która trzyma stacyjkę, aby nie latala luzem. Jak dokręciłem to problem zniknął.
lodoo
Post autor: lodoo »

a kiedys ktos mial tak iproblemi pomoglo poruszanie kierownica....
Yakkul

Post autor: Yakkul »

clio-energy pisze:lepiej tego kluczyka nie wyjmój, przekręc go w pozycje 1/2 i wyciągnij cała stacyję jak bedizesz miał ja na wierzchu to obadaj wszystko, jak cos to wywalasz mu zamek z zapadkami i zostawisz tylko zawleczke co trzyma w srodku kluczyk za tą dziurkę i stacyjka bedzie jak "nowa", nie oplaca sie kupowac nowej stacyji bo bedziesz miał kluczy jabyś był woźnym
Jeśli ktoś wcześniej tego nie robił nie polecam grzebania w stacyjce, mozolna praca sporo elementów i znikoma przyjemność z pracy jeśli nawet uda się złorzyć.
ODPOWIEDZ