Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
Co potrzeba...
Moderator: Moderatorzy
Co potrzeba...
Mam pytanko, jakie części muszę kupić dokladnie, zeby regenerowac przednie zawieszenie(chodzi mi o wszystkie elementy metalowo - gumowe, lewa i prawa strona), wiem że przydadzą się końcówki drążków, jakieś tam sworznie
ale co jeszcze. Jak widzicie mam mala wiedze na ten temat...

sielentblocki wahaczy po 2szt na stronę
końcówka układu kierowniczego 1szt na stronę
sworzeń wahacza 1szt na stronę
ewentulanie szpeje do kolumny mcphersona
łożysko i poduszka po szt na stronę
gumy na drążku stabilizatora po 2szt na stronę
końcówka układu kierowniczego 1szt na stronę
sworzeń wahacza 1szt na stronę
ewentulanie szpeje do kolumny mcphersona
łożysko i poduszka po szt na stronę
gumy na drążku stabilizatora po 2szt na stronę
Ostatnio zmieniony 29 sierpnia 2007, 22:33 przez Arti, łącznie zmieniany 1 raz.
końcówki drążków kierowniczych jeśli całość to całość tyleje metalowo gumowe wachaczy nie wiem jak to sie pisze po angielsku simenblocki chyba tak
gumy na końcach stabilizatora i te drugie bo trzymają też można wymienić dolne sworznie wachaczy i to chyba wszystko
Artbrt już napisał i wysłał jak ja pisałem
gumy na końcach stabilizatora i te drugie bo trzymają też można wymienić dolne sworznie wachaczy i to chyba wszystko
Artbrt już napisał i wysłał jak ja pisałem
Ja placilem :Skowron pisze:Ok, dzieki serdeczne za odpowiedz, a na jaki koszt mniej wiecej sie przygotowac, wiecie moze?
lozysko amortyzatora - 40 zł 2 szt.
gumy loza mcpersona - 50 zł 2 szt.
drazki kierownicze - 42 zł 2 szt.
oslona na drazki kier - 20 zł 2 szt.
galki kierownicze - 32 zł 2 szt.
sworzen wahacza - 46 zł 2 szt.
silentbloki ok 10zł szt. - 40 zł 4 szt.
koszta plus minus 270 zł