Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.

Ciekawe ogłoszenia z sieci

Wrzucamy tutaj auta znalezione w sieci, multimedia, ogloszenia, aukcje itp...

Moderator: Moderatorzy

el_palindo

Post autor: el_palindo »

ma moją kierownice :o
supermonster

Post autor: supermonster »

i ciekawy obrotomierz w zegarach...
el_palindo

Post autor: el_palindo »

:o koleś deskę wymieniał bo te autko to campus :o

a obrotek ma super :)
qcnka

Post autor: qcnka »

Koles pado "ciekawie wyglądające progi"!!!!!! Buhahahahahahaha!!!!! Czymcie mnie!!!!! :lol:

To takie moje skromne zdanie :P
kuba

Post autor: kuba »

Moje zdanie jest takie że koleś zamiast progów wswdził parapety i musli ze to tunning a tylny zderzak to góra orginał a ta dokładka to dół przedniego zderzaka mi sie nie podoba :!: :-x
McGregor

Post autor: McGregor »

Faktycznie te parapety przy progach to totalna porażka. Szkoda że nie dał jeszcze szerszych, może udało by się oderwać od ziemi ;-).
Qucor

Post autor: Qucor »

Gdyby nie te progi i tylny zderzak to nawet fajna by była...

Obrotomierz pomysłowy podoba mi się ten patant :-D
Jovanotti1973

Post autor: Jovanotti1973 »

Qucor pisze:Gdyby nie te progi i tylny zderzak to nawet fajna by była...

Obrotomierz pomysłowy podoba mi się ten patant :-D
hmmm ... łobrzydliwy :oops:
Adi

Post autor: Adi »

no lekko przesadził
Qucor

Post autor: Qucor »

Chyba nie było jeszcze...

http://moto.allegro.pl/item256061818_je ... ning_.html

Z tego co kojarze to Autko z Wadowic/Andrychowa które jakieś pół roku temu kupił chłopak ze Szczecina nawet zaglądał na stare forum...

Tu go CHYBA nie było :-P
shark

Post autor: shark »

yyyyy wiadro szpachli na dachu iiii od kiedy F3N ma 110KM ??????? :/ ale ktoś ma wyobraźnie a co nalepsze ten samochód był wystawiony wczesniej za 5tyś, i za tyle go kupił i co teraz tysiaczka chce zarobić, komuś się we łbie... pokiełbasiło :/
graczu

Post autor: graczu »

ale mowi ze przerobiony, wiec moze rzeczywiscie ma wiecej niz standartowe f3n

jestem tylko ciekaw co tam jest do zrobienia skoro tak szybko sie gosc go pozbywa :D
shark

Post autor: shark »

tak przerobiony pewnie stożek założony i koniec, tam nie ma co przerabiać, jak by się chciało zrobić taką moc to trzeba by włożyć ponad 3tyś. lekką ręką a i tak z elementami nie byłoby łątwo żeby dostać, przykro mi ale nie wierzę że cokolwiek zrobione przy tym silniku
Maolat

Post autor: Maolat »

ona ma zwezone poszerzenia w tyle i campusowy zdes .......... progi od rakiety duzo siatexa i kangu pampa w tyle .....
ODPOWIEDZ