Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.

Nr nadwozia

Wszystko to co nie dotyczy napędu

Moderator: Moderatorzy

Hormon

Nr nadwozia

Post autor: Hormon »

Bardzo potrzebuje nr nadwozia z budy gtx ponieważ nie mogę nic kupić do r5 bez tego nr a ja mam jakiś zły w dowodzie i na budzie :/
90h

Post autor: 90h »

numer musi być z tego samego roku, z tej samej fabryki oba auta, inaczej może być poważna lipa przy zakupie i zdziwienie :)

a ASO kupujesz że VIN chcą ? :)
Hormon

Ja kupuje w SZIK-u to jest jeden z większych sklepów w okolicy Rzeszowa no i mam tam kumpla który sprzedaje mi po bardzo atrakcyjnych cenach i właśnie chciałem zamówić kilka rzeczy a ten mi wypadł z nr nadwozia ale myślę ze jakoś dam rade to ominąć bo już zamówił kilka rożnych wiec będę dobierał :)
Awatar użytkownika
cyklista

Post autor: cyklista »

przy zakupie czesci mowi sie rok i numer silnika a w katalogu juz Ci znajda albo dowiesz sie ze nie mamy juz programu do R5 jak ja w jednym w łodzkim :-o

masz to wszystko na tablice znamionoweji
Hormon

Tylko ze z tym rokiem i nr silnika to nie tak prosto jest, bo buda z 88r a silnik 96r, nr nie czytelne :/
Awatar użytkownika
cyklista

Post autor: cyklista »

;-( z kazda stara czescia do sklepu po nowa

kazdy silnik ma dwa numery jeten to model i ten sie postaraji odczytac to juz bedzies miał łatwieji w zakupach.
(a drugi to juz seria i data produkcji )
Hormon

Jak narazie nie mam jakis powazniejszych problemow z czesciami, chyba mam szczescie :)
ODPOWIEDZ