Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
licznik z TWINGO
Moderator: Moderatorzy
licznik z TWINGO
co myślicie przyjaciele, da się zamontować licznik elektroniczny w 5tce?
jęli ktoś wie jak to zrobić to proszę o pomoc.
chciałbym mieć digitala w moim piekiełku
Proszę o porady
Pozdrawiam Piotr
jęli ktoś wie jak to zrobić to proszę o pomoc.
chciałbym mieć digitala w moim piekiełku
Proszę o porady
Pozdrawiam Piotr
-
przerabiac zegary z GTT na takie z twingo BLLLLEEEEEEEEEEEEE
Ostatnio zmieniony 18 listopada 2007, 22:27 przez kureckie30, łącznie zmieniany 1 raz.
mozna zrobic samemu 
3 mikroprocki na krzyz, troche zabawy i elektroniki
i jest
mam w planach zrobic od podstaw zegary elektroniczne wiec jakby co to troche sie orientuje w temacie... mam juz nawet gotowe wstepne projekty ukladow elektronicznych i napisane 75% programu do predkosciomierza i shortshiftera

3 mikroprocki na krzyz, troche zabawy i elektroniki
i jest
mam w planach zrobic od podstaw zegary elektroniczne wiec jakby co to troche sie orientuje w temacie... mam juz nawet gotowe wstepne projekty ukladow elektronicznych i napisane 75% programu do predkosciomierza i shortshiftera

elektronik ze mnie raczej słaby... więc raczej ni ogarnę tego tematu.
ale chciałbym mieć takie cudo w mojej renatce
znalazłem takie cudo
http://www.sor.krapkowice.net/forum/viewtopic.php?t=526
ale chciałbym mieć takie cudo w mojej renatce

znalazłem takie cudo
http://www.sor.krapkowice.net/forum/viewtopic.php?t=526
uuu to moze byc lipa... trzebaby miec w calosci z czujnikami z dawcy... albo miec wszystkie dokaldne parametry czujnikow z obdwu aut i jakos dopasowywac sygnaly...
jest to do zrobienia ale latwo nie bedize...
latwiej zrobic od podstaw
mozna tez inaczej: kupujesz takie zestaw do samodzielnego monatazu i tam masz rozne cyfrowe wskazniki temperatury, obrotomierze... gorzej z cisnieniami i predkoscia i poziomem plynow
mozna wkomponowac licznik rowerowy 
mozesz tez kupic modul pioneera albo alpiny i radio ktoregos z tych producentow z wyswietlaczem 7 i masz takie bajerki
jest to do zrobienia ale latwo nie bedize...
latwiej zrobic od podstaw

mozna tez inaczej: kupujesz takie zestaw do samodzielnego monatazu i tam masz rozne cyfrowe wskazniki temperatury, obrotomierze... gorzej z cisnieniami i predkoscia i poziomem plynow

mozesz tez kupic modul pioneera albo alpiny i radio ktoregos z tych producentow z wyswietlaczem 7 i masz takie bajerki