Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.

Koło zapasowe...:(

Wszystko to co nie dotyczy napędu

Moderator: Moderatorzy

wsmpw

Post autor: wsmpw »

koło w sprayu tylko do bezdentkowych:P
Awatar użytkownika
76stitch

Post autor: 76stitch »

wsmpw pisze:koło w sprayu tylko do bezdentkowych:P
a ty masz z dętką
wsmpw

a ja nie wiem ale jak mam patrzec na tych partaczy co "uszczelniają" bezdentokowe to wole kupić za 10 zł dentke
supermonster

Post autor: supermonster »

pisze się "DĘTKA" kolego...
wsmpw

oj no tak,przepraszam:P:P
zanat

Post autor: zanat »

Co do koła w spay'u jest ok. Ale pod warunkiem ze opona nie zjedzie nigdzie z felgi a pracuje na stacji benzynowej i już widziałem takie rzeczy. Potem wszystko pięknie sie klei od tej pianki:)
żuwik

Post autor: żuwik »

Felgi przystosowane do opon bezdętkowych i opony bezdętkowe nie są przystosowane do jazdy z dętką.
makhi

Post autor: makhi »

nie nadają sie teoretycznie a już od dawna takie praktyki niektórzy stosowali że niby tak będzie lepiej.Ja tak nie myśle ! Może to sie sprawdza jak opona, felga jest w złym stanie.
żuwik

Post autor: żuwik »

Nie teoretycznie, tylko wyjście na zawór nie jest w dobrym miejscu dla zaworu dętki i go cały czas naciąga, a opona bezdętkowa z dętką nie pracuje tak, jak przewiduje producent, przez co może się zdeformować, nierówno zetrzeć i nie posiadać takich parametrów, jakich można by po niej oczekiwać. Czy felga stara czy nowa - łotewer. Oczywiście zatrzyma uciekające powietrze, ale to nie metoda.
lodoo
Post autor: lodoo »

to nie wiem gdize ty uszczelniales kola... zakladac detki bo nie umieja uszcelniac kol... paranoja...
wsmpw

czasem tak bywa nie każdy ma dobry zakład w swoim mieście albo dobre felgi :-P
supermonster

Post autor: supermonster »

Lodoo pisze:to nie wiem gdize ty uszczelniales kola... zakladac detki bo nie umieja uszcelniac kol... paranoja...
albo ma tak stare sparciałe opony że mu powietrze puszczają... a dętka tańsza niz opona!
Yakkul

Post autor: Yakkul »

Jak dla mnie wulkanizacja działa sprawnie i nigdy nie miałem problemów, na dzień dzisiejszy to dla mnie paranoja zakładać dętki do bezdętkowych, śmieszne - mało powiedziane, naprawa jest tak szybka i tania że nie warto się bawić w takie bzdury.
lodoo
Post autor: lodoo »

dokladnie.... teraz przeciez maja nawet takie kolki ktore sie wklada bez zdejmowania opony... 5 minut i kolo na aucie spwrotem...
ODPOWIEDZ