Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.

Poliuretanowe tuleje zawieszenia

Wszystko to co nie dotyczy napędu

Moderator: Moderatorzy

Yakkul

Post autor: Yakkul »

Tak mi się przypomnialo może ktoś oglądał sportową szkołę jazdy Bublewicza ? tam też było chyba coś na temat zawieszenia.
supermonster

Post autor: supermonster »

Krystian pisze:Supermoster - czepiasz sie na maxa i tyle :-/ ;-) :-)
czego się czepiam? Po prostu wyjaśniam. Nie ja wydzieliłem.
lodoo
Post autor: lodoo »

dobra temat wydzielilem wczoraj i zaraz padl mi net... (radiowka pier...na) nie zdazylem wyczyscic tego wydzielonego tematu... nie ma co sie klocic... jest juz ok wiec luzik...
wsmpw

Post autor: wsmpw »

ja słyszałem kiedyś że jak sie gume olejem trakruje lub smarem to szybciej pada ale nie wiem czy to sie ma tak samo do poliuretanu
supermonster

zależy jakim smarem...
lodoo
Post autor: lodoo »

zalezy jaka gume :-)
poliuretan to nie guma a raczej rodzaj plastyku :-)
Ronin317

Post autor: Ronin317 »

Lodoo pisze:ileczasu juz na tym jezdzisz po polsckich drogach?? i ja ktoto wytrzymuje? :-)
Ja narazie jezdze odkad zmienilem amory i hamulce - 3/4 lata i nic sie nie dzieje.... spokoj, cisza.....

Dodam jeszcze, ze jak zmienialem, to mialem pozapiekane sruby i udalo sie zmienic tylko jedna strone - z druga musialem poczekac az przyjda sruby. Roznica w prowadzeniu pomimo pierdoly ogromna - strona na oryginalnych gumach o wiele latwiej sie uginala w zakretach, gorzej reagowala na nierownosci. A na poli po prostu super - bez porownania.
GTT

Post autor: GTT »

A gdzie mozna takie gumy kupic i za ile te wewnetrzne i zewnetrzne w polsce lub w uk?
supermonster

GTT

dzieki supermonster
Ronin317

Post autor: Ronin317 »

W polsce tez juz tym handluja:

http://www.powerflex.co.uk/europe.asp?country=Poland

Ja mam te, na CGB sa innej firmy (zolte - PolySPORT), co oczywiscie nie znaczy, ze sa gorsze czy cos. Ktore bys nie zalozyl - bedziesz zadowolony.
GTT

No w uk znalazlem za 22 funty na zewnatrz i 22 na wewnatrz
GTT

no to spoko jak sie dobrze sprawuja to sobie zamowie je
ODPOWIEDZ