Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.

lotka na klape

Wszystko to co nie dotyczy napędu

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
-=wasq=-

Post autor: -=wasq=- »

dobry klej do szyb

jedziesz do firmy ktora wkleja szyby i prosisz zeby ci sprzedali 1 tubke ksoztuje ona 25-30 zeta 300 ml ale to jest prawdziwy super klej

ja mam progi tak przyklejone i zero problemu trzymaja sie idelalnie
kumpel lotke tez ma uklejona na klapie i tez zero porblemu
Yakkul

Post autor: Yakkul »

No ja też mam na swój sposób dobrze poklejone dodatkowo nitowane co kilka cm, zimny pot mnie oblał nie raz wpadlem na naszych drogach na niespodziankę ale jak na razie kolejny rok oki :).
Mam kumpla w irlandii montuje szyby w autach, nie chciałem słuchać, ale skoro kolejna osoba poleca to chociaż z ciekawości się spytam o producenta, czy to bez znaczenia ? w zakładach, jakich powinni mieć coś dobrego (tak na przyszłość) jak byś mógł polecić :-D
Qucor

Post autor: Qucor »

Ja do podklejenia lotki i zrobienia zderzaków kupiłem klej do szyb w normalnym lakierniczym...

Nie jakiś boll czy inna taka znana firma.
Mieli jeden rodzaj to wziąłem, chyba ze 20plnów kosztował :-P

Lotka się trzyma już rok prawie a na zderzakach nawet pęknięć nie ma...
ODPOWIEDZ