Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.

Wydech do Gtxa

Wszystko to co nie dotyczy napędu

Moderator: Moderatorzy

sebasport

Wydech do Gtxa

Post autor: sebasport »

Poradzcie koledzy chcialbym zmienic wydech z serii na sportowy.Nie chodzi mi zeby slychac mnie bylo na cale miasto i po krotkiej jezdzie mnie glowa bolala tylko zeby pokazac barwe dziweku silnika.Moze wiecie kto to robi albo gdzie mozna kupic.Najchetniej bym posluchal jak gra.Najlepiej z moich okolic .Jaki jest koszt? Z gory THX
el_palindo

Post autor: el_palindo »

jedź do Ultera coś napewno dobierzesz (a właściwie przedstawiciela)

http://www.auto-wydech.pl/

ale tanio chyba nie bedzie
clio-energy

Post autor: clio-energy »

w kochanowie robi gosć wydechy (kiedyś jezdił alpina i tak go poznałem), firma nazywa sie old car bass albo cos takiego, w kazdym razie opowiesz gosciowi jak ma wydech chodzic a on ci takie cos zrobi na poczekaniu, mi robił on wydech do P205 i byłem bardzo zadowolony
sebasport

Post autor: sebasport »

Masz racje zapomnialem o old cars.Kiedys robilem tam wydech do pajero za smieszne pieniadze i juz piec lat chodzi i nic sie nie dzieje.Dzieki za info!
clio-energy

Post autor: clio-energy »

tez tam bede robił pierdziłke do gte :)
Awatar użytkownika
-=wasq=-

Post autor: -=wasq=- »

w moim GTE sprawdzil sie taki patent

katalizatora nie bylo :) zamiast tego srodkowy seria GTE końcowy GTT :)

auto nie stracilo mocy a po latach silnik bez remontu na hamowni mial nawet ciut lepsze osiagi i przy okazji wciagal seryjne GTE :P

zapomnialme najwazniejszego
cena kolo 350-400 płociennik za kpl :)
makhi

Post autor: makhi »

ja kupiłem końcowy przelotowy tłumik "asmet" za 120 zł nie jest to tłumik do r5 dlatego trzeba go było wspawać 50 zł.Teraz ładnie basowo pracuje, ale jest trochę głośniej.Dodam tylko że te tłumiki stosował kałuża w sesjach.
ODPOWIEDZ