Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
Zastanawiam sie, we wszystkich r5tkach fotele nie rozkładają sie do końca? Przekonałem sie o tym niedawno w nocy. Kiedy chciałem sie przespać.
Brak opcji wyłączenia oświetlenia kabiny kiedy drzwi są otwarte
Kolejna sprawa to brak przerywanego trybu wycieraczek,o tym chyba juz czytałem gdzieś tu na forum.To jeszcze jest jakoś tam w porzo
Więcej minusów nie zauważyłem a Ciebie moja Rpiątko prosze o przebaczenie
A jak wy to widzicie?
Ostatnio zmieniony 25 sierpnia 2007, 19:35 przez makhi, łącznie zmieniany 1 raz.
Beata ma rok 85 ja mam 87 i obydwoje mamy przerywany tryb pracy wycieraczek (gdyby mi sie aktualnie nie spieprzył... ale był). Tak samo mieliśmy w gtrce '88 i gte '90. Natomiast nie było przerywanego trybu w Five z 90tego (ale tam nic nie było ).
Więc to raczej nie od rocznika zależy. Może po prostu przekaźnik siadł, albo... bezpiecznik (bo wtedy też odcina tryb przerwany). Może być też opcja, że ktoś nagrzebał w kablach i pominął przekaźnik, albo wymienił sam włącznik wycieraczek na taki "campusowy", bądź "five'owy" i tym samym pominął ten tryb pracy.
Kasia_Rybka ma GTR z chyba 92 roku i nie ma przerywanego, gadałem z Krystianem i myślał że zalezy to od przełącznika wymienił i nic to samo, poszperał i się okazałao że to wina instalacji, a nie miała nic grzebane, instalacja nie pozwala na to trzeba by dorabiać kabelki
Ale GTRy nie licząc wersji niemieckiej, którą myśmy mieli są raczej słabo wyposażone.
Wina instalacji - tak, bo ta bez trybu nie ma przekaźnika, ale ona była stosowana w biedniejszych wersjach, niezależnie od rocznika.
Tak czy inaczej uświadomiłem sobie, że GTXy były tak nazwane przez silnik, ale one mogły mieć kompletnie różne wyposażenie - od całkiem gołych (pewnie też bez trybu przerywanego), po takie z pełną elektryką i wspomaganiem nawet (widziałem takie do kupienia w UK).
a spaliście kiedyś na fotelach z GTT?? one sie rozkładają do kąta około 40 stopni... więc nie marudźcie ja dziś spałem w Renatce, i nie powiem - wygodne są te foteliki
ja w tym miesiącu spałem kilka razy w r5 i jeszcze dwie noce w tym miechu mnie czekaja.
Ja mam el. szyby centralny zamek ale przerywanego tryb niet!? Autko prawdopodobnie z niemic.