Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.

r5 gtx fotele? i inne minusy

Wszystko to co nie dotyczy napędu

Moderator: Moderatorzy

makhi

r5 gtx fotele? i inne minusy

Post autor: makhi »

Zastanawiam sie, we wszystkich r5tkach fotele nie rozkładają sie do końca? Przekonałem sie o tym niedawno w nocy. Kiedy chciałem sie przespać.
:(
Brak opcji wyłączenia oświetlenia kabiny kiedy drzwi są otwarte

Kolejna sprawa to brak przerywanego trybu wycieraczek,o tym chyba juz czytałem gdzieś tu na forum.To jeszcze jest jakoś tam w porzo

Więcej minusów nie zauważyłem a Ciebie moja Rpiątko prosze o przebaczenie

A jak wy to widzicie?
Ostatnio zmieniony 25 sierpnia 2007, 19:35 przez makhi, łącznie zmieniany 1 raz.
Balos

Post autor: Balos »

No rzeczywiście co do tych foteli to masz rację, też mnie to wkurzyło parę razy że nie dadzą się do końca rozłożyć :-(
Radari

Re: r5 gtx fotele? i inne minusy

Post autor: Radari »

makhi pisze: Brak opcji wyłączenia oświetlenia kabiny kiedy drzwi są otwarte
ja wyciągam żaróweczke jak nie chce swiatła i jest spokój :D
Rosic

Post autor: Rosic »

Przerywany tryb wycieraczek jest w lepszych wersjach wyposażenia. Dziwne, bo w GTX powinno to być.
sebasport

Post autor: sebasport »

Ja mam przerywany tryb wycieraczek a fotele tez mnie wkurzaja pod wzgledem rozkladania.
shark

Post autor: shark »

wszystko zalezy od rocznika, stara instalacja elektryczna na to nie pozwalała
Rosic

Beata ma rok 85 ja mam 87 i obydwoje mamy przerywany tryb pracy wycieraczek (gdyby mi sie aktualnie nie spieprzył... ale był). Tak samo mieliśmy w gtrce '88 i gte '90. Natomiast nie było przerywanego trybu w Five z 90tego (ale tam nic nie było :D).

Więc to raczej nie od rocznika zależy. Może po prostu przekaźnik siadł, albo... bezpiecznik (bo wtedy też odcina tryb przerwany). Może być też opcja, że ktoś nagrzebał w kablach i pominął przekaźnik, albo wymienił sam włącznik wycieraczek na taki "campusowy", bądź "five'owy" i tym samym pominął ten tryb pracy.
shark

Kasia_Rybka ma GTR z chyba 92 roku i nie ma przerywanego, gadałem z Krystianem i myślał że zalezy to od przełącznika wymienił i nic to samo, poszperał i się okazałao że to wina instalacji, a nie miała nic grzebane, instalacja nie pozwala na to trzeba by dorabiać kabelki
Rosic

Ale GTRy nie licząc wersji niemieckiej, którą myśmy mieli są raczej słabo wyposażone.

Wina instalacji - tak, bo ta bez trybu nie ma przekaźnika, ale ona była stosowana w biedniejszych wersjach, niezależnie od rocznika.

Tak czy inaczej uświadomiłem sobie, że GTXy były tak nazwane przez silnik, ale one mogły mieć kompletnie różne wyposażenie - od całkiem gołych (pewnie też bez trybu przerywanego), po takie z pełną elektryką i wspomaganiem nawet (widziałem takie do kupienia w UK).
shark

no właśnie Kasia miała wersję niemiecką i nie miała....
Rosic

A miała el szyby, centralny itp rzeczy? Bo jak tak to dziwne, bo wątpię, żeby to była rzecz do kupienia jako opcja, skoro 4/5 naszych R5 ją miało.
shark

ciezko mi powiedzieć ale chyba tak... ale chociaż... coś mi świta że chyba niue miała tunelu środkowego....
Karol

Post autor: Karol »

a spaliście kiedyś na fotelach z GTT?? one sie rozkładają do kąta około 40 stopni... więc nie marudźcie :P ja dziś spałem w Renatce, i nie powiem - wygodne są te foteliki :)
makhi

Post autor: makhi »

ja w tym miesiącu spałem kilka razy w r5 i jeszcze dwie noce w tym miechu mnie czekaja.
Ja mam el. szyby centralny zamek ale przerywanego tryb niet!? Autko prawdopodobnie z niemic.
Karol

Post autor: Karol »

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: GTT ma wszystko :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ODPOWIEDZ