Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
Felgi aluminiowe z alpiny
Moderator: Moderatorzy
Felgi aluminiowe z alpiny
Czy istnieje możliwość założenia ich do mojego GTL'a, czy istnieje taki dystans, który przykręca się czterema śrubami a z niego wychodzą np trzy szpilki, nie wiem może to niemożliwe ale tak tylko pytam bo kupiłem starą piątkę z takimi felgami i piątka idzie na złom bo strasznie dziurawa i dosłownie się rozpada 

polookaj na allegro... sa dystanse ze zmiennym rozstawem srub.. zadadujesz do goscia i zrobi ci jak trzeba na jaki chcesz rozstaw
druga opcja: idizesz gdizes blisko siebie do tokarza i tez ci to zrobi bez problemu... ale bedize potrzebny rysunek techniczny - zazwyczaj chca... jesli potrzeba materialu na dystanse bo tokarz nie ma to trzeba poszukac w hurtowniach...
wydaje mi sie ze dystanse w ktore wkreca sie sruby (z gwintem) albo takie z wbitymi szpilkami powinny byc stalowe, ale widizalem tez aluminiowe...
druga opcja: idizesz gdizes blisko siebie do tokarza i tez ci to zrobi bez problemu... ale bedize potrzebny rysunek techniczny - zazwyczaj chca... jesli potrzeba materialu na dystanse bo tokarz nie ma to trzeba poszukac w hurtowniach...
wydaje mi sie ze dystanse w ktore wkreca sie sruby (z gwintem) albo takie z wbitymi szpilkami powinny byc stalowe, ale widizalem tez aluminiowe...
6000054 numer GG do goscia dorabiajacego dystanse
nie wiem czy oni robia tez zmienijacy rozstaw ale maja tanie i calkiem dobrze z tego co widze
http://www.allegro.pl/item239655848_dys ... 4_szt.html
nie wiem czy oni robia tez zmienijacy rozstaw ale maja tanie i calkiem dobrze z tego co widze
http://www.allegro.pl/item239655848_dys ... 4_szt.html
no fajnie tylko skąd skombinować te rysunki :-? a materiał to chyba musi być stal bo żeliwo jest kruche, chodzi mi żeby to przykręcić czterema śrubami a żeby z tego dystansa wychodziły trzy szpilki, naprawdę nie wiem jak się do takiego czegoś zabrać no i co najważniejsze to żeby te dystanse nie były za grube bo felgi bedą wystawać no ale nie wiem czy to wogóle wyjdzie bo nie mam dostępu do rysunków technicznych... 

karo, nie kombinuj, tylko opchnij mi swoje felgi
do swojego możesz wstawić takie http://allegro.pl/item245568635_fondame ... style.html 

już kupiłem sobie takie http://allegro.pl/item248508869_cztery_alusy_tanio.html
a moich chyba nie sprzedam jak narazie