Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.

tak sie robil lampy przod przerobke :D ringi i inne takie

Wszystko to co nie dotyczy napędu

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
-=wasq=-

tak sie robil lampy przod przerobke :D ringi i inne takie

Post autor: -=wasq=- »

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

te krazki maja srednice tej lampi okralgej
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

to narazie tyle bo pracuje koles pracuje nad projketem dalej :(
wsmpw

Post autor: wsmpw »

z kąd to kopijesz??:> :?:
lodoo
Post autor: lodoo »

a fuuuuuuuuuuuuu soczewka sie prosi a nie halogen.... ciekawe co z szybka zrobi... i ze swiatlami mijania..... bo wyglada mi to na halogeny dalekosiezne H3..... ale ring calkiem siii wyglada... nie ma to jak 1 ring na lampe - i to w takim rozmiarze
Awatar użytkownika
cyklista

Post autor: cyklista »

ciekawe rozwiazanie
Yakkul

Post autor: Yakkul »

Lodoo pisze:a fuuuuuuuuuuuuu soczewka sie prosi a nie halogen.... ciekawe co z szybka zrobi... i ze swiatlami mijania..... bo wyglada mi to na halogeny dalekosiezne H3..... ale ring calkiem siii wyglada... nie ma to jak 1 ring na lampe - i to w takim rozmiarze
popieram że niezbyt ta rzeźba (ciekawe i rzucające się w oczy ale niepraktyczne)

ale Lodoo ... na soczewce ustawi samemu strumień światła ? wg. mnie gra nie warta świeczki, jak już to cały moduł przełożyć. Jak widzę koledzy walczą po najmniejszej lini oporu, jak ja kiedyś ;-) tyle że nie ze światełkami :-)
lodoo
Post autor: lodoo »

no jasne za caly modul... mowiac soczewka mam na mysli cala lampe soczewkowa :-)
Mariusz

Post autor: Mariusz »

Właśnie wasq skąd to masz?? Z jakiego forum?? Byś się pochwalił ;-)
Chyba, że są tam jakieś inne projekty, które masz zamiar zrobić u siebie i nie chcesz na razie pokazać? :mrgreen:
Awatar użytkownika
renata

Post autor: renata »

jak jesteście ciekawi fajnych projektów to zapraszam tutaj
http://forums.gt-turbo.org/
ODPOWIEDZ