Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.

R14 w Renuarze

Wszystko to co nie dotyczy napędu

Moderator: Moderatorzy

kiszkoff

R14 w Renuarze

Post autor: kiszkoff »

O temacie opon prawdopodobnie powiedziano już wszystko, ale przedarcie się przez całe strony postów (nie zawsze w temacie) przerasta moją cierpliwość więc zadam kilka krótkich pytań. Mam felgi R14, zastanawiam się nad oponami do nich.
Pytanie nr 1
Myślałem nad 175/55/R14 ale nie jest to popularny rozmiar wysokości profilu, więc co? 175/60/R14????? Czy kółka nie będą większe od fabrycznych? (W tej chwili mam 175/70/R13 więc olbrzymie!)
Pytanie nr 2
Czy jest sens dawania szerszych opon na tył??? Np 185/60/R14??? (koła będą większe niż fabryczne)

Czyli krótko: co założyć na felgi 14-ki????
unikorn

Post autor: unikorn »

A wiesz, to już gdzieś na forum było, razem z rozmiarami, kalkulatorami i takimi tam, poszukaj dokładnie.
ODPOWIEDZ