Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.

Złom w UK

O wszystkim i o niczym...

Moderator: Moderatorzy

Rosic

Złom w UK

Post autor: Rosic »

Muszę przyznać, że nie mam pojęcia jak teraz wygląda złom samochodowy w PL, ale UK prezentuje się on mniej więcej tak:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Wchodzisz, szukasz, grzebiesz, wyciągasz - płacisz grosze, nie chce Ci się szukać, to mówisz wcześniej co chcesz, przychodzisz, odbierasz i też płacisz grosze.
Awatar użytkownika
maciek od iwony

Post autor: maciek od iwony »

W PL auta poukładane są piętrowo :-/ no i pewnie na mniejszej przestrzeni.
O cenach nie wspominam.
unikorn

Post autor: unikorn »

Może byś mi wygrzebał mocowanie prawego lusterka z regulacją?
Rosic

Tak pamiętam o tym, ale nie miałem wtedy czasu, niemniej jednak sprawdziłem i była piątka z tym regulowanym lusterkiem :) Więc, jak będę tam znowu a jej jeszcze nie sprzątną to jasne, że wezmę.
unikorn

Post autor: unikorn »

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: BUZIAKI :-P
vino1986

Post autor: vino1986 »

cholender... u nas to normalnie troszke inaczej to wyglada... na bank takie samochody by tam nie staly tylko by po drogach jeszcze pewnie 3/4 jezdzilo...

a nie widziales babci tam gdzies przez przypadek :?: ;-)
Rosic

Takich zabytków to tam nie ma niestety.
vino1986

a to szkoda... :-/
kucu

Post autor: kucu »

Babci nie ma, ale maluch z kierownica po prawej stronie byl ;)
Sweeper

Post autor: Sweeper »

złom w UK będzie zawsze wyglądał inaczej niż pozostałych krajach Europy - kierownica po złej stronie to gwarantuje :D
swoją drogą widzę, że jak byli głupi tak pozostali - Honda z Australii opisana jako model z USA :D
vino1986

wiesz moze to jest wersja z USA po przekladce na prawa strone :mrgreen:
egonn87

Post autor: egonn87 »

noo powiem tak- konkretny temat :mrgreen: Ja takie bryki widuję u nas na giełdach samochodowych, w auto komisach :mrgreen:
Rosic

Ostatnio byliśmy na złomie po kilka gratów do naszych piątek... niestety 5tek już nie było, ale za to zamek z Espace jest identyczny :) Safrane jak nie było tak nie ma, jest za to kilka innych ciekawych pojazdów:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
vino1986

a ze sie tak zapytam duzo tam krzycza za silniczek kompletny jak np z tego peugeota :?: :roll:
jjmag

Post autor: jjmag »

całego puga kupisz za 100-150 funtów bitego ja za corsę c i primerę z 2003 dałem u nas 4,5 koła
ODPOWIEDZ