Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
czujnik polozenia walu w alpinie turbo
Moderator: Moderatorzy
-
vino1986
czujnik polozenia walu w alpinie turbo
problem jest tego typu... mam nie oryginalny czujnik pw. bo z nowszej wersji (ktory jest krotszy od babcinego) i jest dorobiona blaszka zeby sie trzymal... i zastanawia mnie jak on jest zamontowany w sensie wymiary od jednego brzegu i drugiego... czy jest przesuniety czy centralnie na srodku zamontowany... moze ktos z osob posiadajacych alpe zrobic mi fotke i dac wymiary jak jest ustawiony
bo u mnie jest tak jakby przedwczesny zaplon i nie chce sie dziad wkrecac tak na obroty jak powinien... (chyba ze ten czujnik nie ma wplywu i nie powinno to przeszkadzac) lub ma ktos takowy na zbyciu
chetnie przytule jak cos 
jak możesz to zmierz rozstaw śrub tam gdzie ma być on zamontowany mam gdzieś w garażu kilka i być może z alpy turbo jeszcze mi zostałvino1986 pisze:fuck nikt z babciowcow nie zrobi mi fotki i nie zwymiaruje![]()
[ Dodano: 13 Sierpień 2010, 10:31 ]
czujnik ma wpływ na wyprzedzenie zapłonu bo on właśnie daje sygnał do modułu. Jeśli nie jesteś pewny czy ten kombinowany czujnik dobrze działa to weź lampe stroboskopową i sprawdź wyprzedzenie zapłonuvino1986 pisze:bo u mnie jest tak jakby przedwczesny zaplon i nie chce sie dziad wkrecac tak na obroty jak powinien... (chyba ze ten czujnik nie ma wplywu i nie powinno to przeszkadzac) lub ma ktos takowy na zbyciu chetnie przytule jak cos
-
vino1986