Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
DjMonkey - Renault 11 TSE 1,4 72km
Moderator: Moderatorzy
DjMonkey - Renault 11 TSE 1,4 72km
Oto moje autko którym poruszam się na co dzień
Silnik 1,4 72km na weberze
Rok produkcji 1985
Pierwsza rejestracja 86
Autko ma już parę latek blachówa trzyma się o niebo lepiej niż w innych autach z tego rocznika a nawet późniejszych.
Autko cały czas w rodzinie! aktualnie jestem 2 właścicielem .
Ostatnio wymieniłem : caluteńkie zawieszenie , pompę hamulcową, zregenerowałem zaciski z przodu gumki itp. , wszystkie przewody hamulcowe wężyki tarcze, klocki i okładziny tył zostało jeszcze cylinderki z tyłu i 2 wężyki elastyczne z przodu i parę innych pierdołek.
No i w końcu wymieniłem olej który był gęsty jak Hipol
I teraz najważniejsze autko nie było bite no oprócz tego jak baba wgniotła mi panel zaraz za drzwiami wypchnąłem tego samego dnia i jeszcze zarobiłem $$ i nawet nie widać ze coś było nie tak
Silnik 1,4 72km na weberze
Rok produkcji 1985
Pierwsza rejestracja 86
Autko ma już parę latek blachówa trzyma się o niebo lepiej niż w innych autach z tego rocznika a nawet późniejszych.
Autko cały czas w rodzinie! aktualnie jestem 2 właścicielem .
Ostatnio wymieniłem : caluteńkie zawieszenie , pompę hamulcową, zregenerowałem zaciski z przodu gumki itp. , wszystkie przewody hamulcowe wężyki tarcze, klocki i okładziny tył zostało jeszcze cylinderki z tyłu i 2 wężyki elastyczne z przodu i parę innych pierdołek.
No i w końcu wymieniłem olej który był gęsty jak Hipol
I teraz najważniejsze autko nie było bite no oprócz tego jak baba wgniotła mi panel zaraz za drzwiami wypchnąłem tego samego dnia i jeszcze zarobiłem $$ i nawet nie widać ze coś było nie tak
Ostatnio zmieniony 8 lipca 2012, 21:58 przez djmonkey, łącznie zmieniany 2 razy.
Renault Megane 1,6 16v 110KM
Clio Turbo
Regeneracja alternatów i rozruszników
Tylko Renault
Clio Turbo
Tylko Renault
fakt radio z biedrony jestwsmpw pisze:fajne radio z biedrony
Co do migaczy na razie muszę poczekać bo nie mają akurat przeźroczystych tylko białe a one obleśnie wyglądają.
Felgi będą robione jak będę miał więcej wolnego czasu czyli za jakieś 3 tygodnie no i może między egzaminami maturalnymi się coś wykąbinuje .
Wnętrze no jest całkiem spoko tylko przednie fotele troszkę brudne i jakoś nie mogę tego doczyścić. Z zewnątrz muszę porządnie ją wymyć bo stała 3 miesiące i dlatego może tak wygląda na mało estetyczne.
Clio Turbo
Tylko Renault
Clio Turbo
Tylko Renault
ok dzięki za radę w weekend wypróbuje i zdam relację jak to nie pomoże to niestety będę ściągał tapicerkę z foteli i poprawię mocowanie do fotela bo te które były plastikowe dawno się posypały.
a jeszcze jedno co to jest za czujnik obok filtra oleju? Bo urwał się kabelek i przy samym czujniku też brak konektora, ciśnienie oleju mi pokazuje w normie (na zielonym polu) oraz lampka ostrzegawcza o braku ciśnienia wyłącza się po odpaleniu. Czyżby był to czujnik temperatury oleju??
a jeszcze jedno co to jest za czujnik obok filtra oleju? Bo urwał się kabelek i przy samym czujniku też brak konektora, ciśnienie oleju mi pokazuje w normie (na zielonym polu) oraz lampka ostrzegawcza o braku ciśnienia wyłącza się po odpaleniu. Czyżby był to czujnik temperatury oleju??
Clio Turbo
Tylko Renault
Clio Turbo
Tylko Renault
Kontrolki że silnik został ugotowany na twardo nie mam tylko wskaźnik temp. bez kontrolki ostrzegawczej
A to czasem nie jest czujnik ciśnienia oleju ten obok pompki paliwa po zdjęciu wtyczki przy włączonym zapłonie kontrolka zgasła.
niżej w na boku miski olejowej jest czujnik pomiaru ilości oleju w silniku na 2 przewody i pomiar działa jak należy.
A to czasem nie jest czujnik ciśnienia oleju ten obok pompki paliwa po zdjęciu wtyczki przy włączonym zapłonie kontrolka zgasła.
niżej w na boku miski olejowej jest czujnik pomiaru ilości oleju w silniku na 2 przewody i pomiar działa jak należy.
Ostatnio zmieniony 9 kwietnia 2010, 12:37 przez djmonkey, łącznie zmieniany 2 razy.
Clio Turbo
Tylko Renault
Clio Turbo
Tylko Renault