Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
Nowe przeguby do r5
Moderator: Moderatorzy
Nowe przeguby do r5
Potrzebuję nowe przeguby ale narazie orientacyjnie chciałbym się dowiedzieć może ktoś wie jaka jest cena.
Czy kupić nowe czy regenerować?
Moje zaczynają stukać na zakrętach lewy i prawy.
Półosie mam od skrzyni JB5.
Czy kupić nowe czy regenerować?
Moje zaczynają stukać na zakrętach lewy i prawy.
Półosie mam od skrzyni JB5.
wasq podobno ma nowe choć generalnie ja się osobiście nie spotkałem z nowymi na rynku wszędzie są niby nowe w pudełeczku ale są to regenerowane i trzeba oddać starą koszt w Wawie za taką jakieś 170-180 pln i masz gwarancję rok napewno choć mi ostatnio powiedział niby 36 miesięcy ale nie wiem czy się nie przesłyszałem ja kupiłem regenerowaną nówkę tak wygląda nie jest to robione w polsce pozdrawiam
Powiem tak, mnie wala jak jade, prosto, jak skrecam, jak cofam, jak stoje i poruszam reka je
Tak wiec jesli twoje tylko przy skrecaniu to masz jeszcze troche czasu na wymiane. Ale badzmy szczrzy, takich spraw sie nie odklada, a jak sie zdazy ze cos walnie i czapa na autostradzie. Bedziesz sobie wypominal
Zrob za wczasu.