Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
Koło zapasowe...:(
Moderator: Moderatorzy
Koło zapasowe...:(
Witam wszystkich... Mam taki problem... Moje koło zapasowe jest pod podwoziem od strony bagażnika... I za ciężką cholerę tam jest taki patent zę no ni chu....chu... i nie odczepie tego cholernego koła... Śmieszne...prosze o pomoc. pozdrawiam
Dokladnie tak jak napisal Graczu.
Ja swojego pierwszego kapcia zlapalem ok godz. 1 w nocy w listopadzie kilka lat temu.
Wiedzialem ze francuzy maja zapas pod spodem, ale ni hu hu nie wiedzialem jak
sie do niego dobrac.
Temperatura ok 5 stopni, ciemnica, z nieba kapie snieg z deszczem a ja leze pod
bagaznikem i rozkminiam o co chodzi.
Jak skumalem ze kosz opuszcza sie z bagaznika, znalazlem srube pod dywanikiem,
ale zorientowalem sie ze nie mam odpowiedniego klucza.
Generalnie zeszlo mi sie ok 1,5h...
Ty wiesz juz wszystko, takze powodzenia!!
Ja swojego pierwszego kapcia zlapalem ok godz. 1 w nocy w listopadzie kilka lat temu.
Wiedzialem ze francuzy maja zapas pod spodem, ale ni hu hu nie wiedzialem jak
sie do niego dobrac.
Temperatura ok 5 stopni, ciemnica, z nieba kapie snieg z deszczem a ja leze pod
bagaznikem i rozkminiam o co chodzi.
Jak skumalem ze kosz opuszcza sie z bagaznika, znalazlem srube pod dywanikiem,
ale zorientowalem sie ze nie mam odpowiedniego klucza.
Generalnie zeszlo mi sie ok 1,5h...

Ty wiesz juz wszystko, takze powodzenia!!
Dzięki chłopaki!! Ale mnie szlag trafi... Odkręciłem to badziewie tylko mi ta cała śruba poszła w pi.....du nie wiecie jaka to może byc średnica?? nie musi chyba byc taka sama ta głowka tej śruby... ale to po prostu miałem tak pordzewiałe ze szok
Nie dziwie sie że poszła.... Czym mogę zastąpic to badziewie???? Dzieki z góry
Nie dziwie sie że poszła.... Czym mogę zastąpic to badziewie???? Dzieki z góry