Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
Wypadające zabezpieczenie układu różnicowego..
Moderator: Moderatorzy
Wypadające zabezpieczenie układu różnicowego..
Witam wszystkich forumowiczów. Mam takie pytanko do was. Czy zamiast tego pierścienia od zabezpieczenia układu różnicowego, mogę włożyć pierścień segera ? Myślicie że wytrzyma on takie natężenie ? Wiem że mógł bym to włożyć i sprawdzić , ale nie chciał bym żeby rozpieło mi się to gdzieś po trasie ....Pozdrawiam . EMil
wiesz takie wyjmowanie i wkładanie tego typu rzeczy nie służy im za dobrze. lepiej kupić nowe.. Niby kawałek blaszki a za tyle odpowiada. Jak nie znajdę nigdzie oryginału , wsadzę tego segera . W motorach większość zabezpieczeń się opiera na pierścieniach segera . Może i w tym wypadku nie zawiedzie...
Dopiero co kupowalem 46,12 w ASO komplet podkladka regulujaca plus zabezpieczenie segera. Wymienilem u siebie ale tylko dlatego ze mialem
stare to normalnie nowka, roznica sowmiarka nie mierzalna po mikroskopijnym ranciku to moooze 1/10 mm. Jakbym wiedzial ze potrzebujesz to bym przywiozl i wyslal ci za free.
A co do mieszczenia sie w rowku - musisz miec szczypce segera lub chocby takie dlugie stozkowe inaczej to moze byc niezla zabawa. Nawet szczypcami segera kilka minut trzeba sie pobawic.

A co do mieszczenia sie w rowku - musisz miec szczypce segera lub chocby takie dlugie stozkowe inaczej to moze byc niezla zabawa. Nawet szczypcami segera kilka minut trzeba sie pobawic.